Toate materialele de pe acest site se află sub incidenţa drepturilor de autor ale membrilor retelei care administreaza acest website.

Website-ul Interventia Timpurie pentru copilul cu dizabilitati încurajează utilizarea non-comercială, personală și educațională a conținutului site-ului. Deci, textul, grafica și orice alte materiale pot fi reproduse în mod liber în orice scop personal sau educativ sau de cercetare personal, dacă nu se specifică altfel. Cu toate acestea, utilizarea oricăror text, grafică, fotografii sau video conținute în acest website pentru orice scopuri comerciale nu este autorizată decât dacă se obţine mai întâi permisiunea administratorilor website-ului.

Vă rugăm să rețineți că numele, imaginile si logo-urile de identificare a produselor, publicațiile sau serviciile website-ului sau terțe părți de pe site- pot fi sub incidenţa drepturilor de autor, drepturilor de proiectare sau drepturilor de marcă. În acest caz, ele nu pot fi reproduse fără acordul proprietarului mărcii comerciale. Nu se va interpreta că vreunul din texte conținute în aceste condiții oferă vreo licenţă sau drept de a utiliza vreo marcă, drept de proiectare sau drepturi de autor ale Hub-ului pentru protecția copilului sau ale oricărui alt terț.

Amintiți-vă că dacă utilizați oricare dintre informațiile de pe site într-un mod permis, trebuie să depuneţi eforturi de bună credință pentru a păstra contextul pasajului citat și de a menţiona corespunzător persoana (persoanelor) sau organizația (organizaţiilor) autoare.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail