Informațiile personale pe care ni le furnizați prin intermediul website-ului Interventia timpurie pentru copilul cu dizabilitati, vor fi folosite în scopul sau scopurile declarate. Acestea pot fi, de asemenea, folosite de către noi pentru a va trimite informații care credem ca pot sa va intereseze.

Website-ului Interventia timpurie pentru copilul cu dizabilitati nu va închiria, vinde şi nici nu va pune la dispoziție informațiile dumneavoastră personale nici unei terțe părți care nu are legătură cu website-ului Interventia timpurie pentru copilul cu dizabilitati, decât în cazul în care legea o cere sau în cazul în care am solicitat și am obţinut permisiunea dumneavoastră specifică în acest sens.

Puteți solicita să fiţi eliminaţi din baza noastră de date în orice moment. Puteți face acest lucru online, prin intermediul contului dvs. website-ului Interventia timpurie pentru copilul cu dizabilitati sau prin e-mail office.bistrita@inocenti.ro (acesta se poate schimba daca decidem ca website-ul sa aiba un cont de mail personalizat, dedicat administratorilor)

Informațiile pe care le-aţi furnizat vor fi stocate într-o bază de date locală și în sistemul pentru managementul relațiilor cu clienții (asigurat in prezent de Centrul de resurse al programului de interventie timpurie al Fundatiei Inocenti).

Informațiile pe care ni le furnizați pot fi utilizate în scopuri de evaluare / cercetare statistică și de calitate, dar nu vor fi utilizate în niciun fel (în afara scopului său inițial), care să permită să fiţi identificaţi.

Prin utilizarea website-ului Interventia timpurie pentru copilul cu dizabilitati și / sau trimiterea de resurse către noi, vă exprimaţi acordul ca website-ului Interventia timpurie pentru copilul cu dizabilitati să păstreze și să utilizeze aceste informații în modul descris în această politică de confidențialitate. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne trimiteți un email la office.bistrita@inocenti.ro (pana la inlocuire!).

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail