B6 Refill Hârtie Matrice De Puncte/Grilă Punctată/Blank Ciuperci Gaura De Frunze Vrac În Interiorul Notebook-Uri De Hârtie În Interiorul Paginii De Notebook-Uri Refill B6 Refill Hârtie Matrice De Puncte/Grilă Punctată/Blank Ciuperci Gaura De Frunze Vrac În Interiorul Notebook-Uri De Hârtie În Interiorul Paginii De Notebook-Uri Refill B6 Refill Hârtie Matrice De Puncte/Grilă Punctată/Blank Ciuperci Gaura De Frunze Vrac În Interiorul Notebook-Uri De Hârtie În Interiorul Paginii De Notebook-Uri Refill B6 Refill Hârtie Matrice De Puncte/Grilă Punctată/Blank Ciuperci Gaura De Frunze Vrac În Interiorul Notebook-Uri De Hârtie În Interiorul Paginii De Notebook-Uri Refill B6 Refill Hârtie Matrice De Puncte/Grilă Punctată/Blank Ciuperci Gaura De Frunze Vrac În Interiorul Notebook-Uri De Hârtie În Interiorul Paginii De Notebook-Uri Refill

B6 Refill Hârtie Matrice De Puncte/Grilă Punctată/Blank Ciuperci Gaura De Frunze Vrac În Interiorul Notebook-Uri De Hârtie În Interiorul Paginii De Notebook-Uri Refill

44.67lei 36.16lei
In stoc
i1014

Caracteristică 3: DIY
Numărul de coli: 80
Aplicabile trece: Ciuperci gaura
Caracteristică 4: Ciuperci gaura
Aplicabile categorie: Loose leaf core de înlocuire
Caracteristică 1: Frunze Vrac
culoare: Zăbrele, gol, punctate grila
Nume De Brand: LZN
Caracteristică 2: Înlocuirea core
Pagina interior material: geamuri hârtie de imprimare
Dimensiune: 120*185

 • Nume produs: B6 dot matrix, punctate grilă, gol, pe pagina interioară de reumplere

  Dimensiune hârtie: 120*185mm

  Hârtie de calitate: 100G Daolin hârtie, 80 de pagini.

  Pagina interioară: dot matrix, punctate grilă, gol

  Proiectare repere:

  1.80 pagini 100 g 100% pastă de lemn, hârtie, fluent în scris, de lungă durată de conservare.

  2. Nu are nici convexe sentiment și este ușor de a scrie.

  Punctată grilă interioară pagina

  Dot Matrix Pagina Interioară

  Gol interior pagina

  NOTIFICARE:

  Produsele Noastre:

  Noi folosim adevărat fotografii pentru a arăta produsele noastre, ceea ce vezi, ceea ce veți obține.Dimensiunea de eroare de +-3 cm este normal.Efectele de iluminare diferența de culoare este normal.

  Serviciul Nostru:

  Puteți discuta cu noi pentru orice întrebări prin TradeManager, vom răspunde în mod corect, Dacă nu suntem on-line, vă rugăm să e-mail-ne, vom ajunge înapoi la tine în termen de 24 de ore .

  Plata:

  Vom accepta Escrow, card de Credit, Visa, Master, TT și Money bookers .Dacă aveți nevoie să ne plătească în alte moduri, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau on-line TradeManager.Înainte de efectuarea plății, vă rugăm să verificați informațiile de livrare: adresa, numele, codul poștal, numerele de telefon etc.

  Se Întoarce Termen :

  În cazul în care ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.

  În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

  În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

  Etichete: grila de hârtie, b6 planificator, dot notebook, passat b6, grila notebook, volante ziare, notepad, mare max7219 dot matrix module, b6 notebook, agenda liant.

 • Recenzii (1)

  Scrie o recenzie

Produse similare