Curcubeu Agățat De Perete Decor Țesute Manual Curcubeu Macrame Chic Agățat De Perete De Artă Macrame Tapiserie Curcubeu Agățat De Perete Decor Țesute Manual Curcubeu Macrame Chic Agățat De Perete De Artă Macrame Tapiserie Curcubeu Agățat De Perete Decor Țesute Manual Curcubeu Macrame Chic Agățat De Perete De Artă Macrame Tapiserie Curcubeu Agățat De Perete Decor Țesute Manual Curcubeu Macrame Chic Agățat De Perete De Artă Macrame Tapiserie Curcubeu Agățat De Perete Decor Țesute Manual Curcubeu Macrame Chic Agățat De Perete De Artă Macrame Tapiserie Curcubeu Agățat De Perete Decor Țesute Manual Curcubeu Macrame Chic Agățat De Perete De Artă Macrame Tapiserie

Curcubeu Agățat De Perete Decor Țesute Manual Curcubeu Macrame Chic Agățat De Perete De Artă Macrame Tapiserie

32.30lei 23.27lei
In stoc
i1025

Material: Textile & Tesatura
Tema: Dragoste
Stil: Pastorală
Origine: NC(de Origine)

 • Descriere:

  Material:Bumbac coarda

  Dimensiune:75*30CM

  Culoare:Ca imagine arată

  Cantitate:1 x banda de păr depozitare

  Caracteristici:

  1. În mod eficient și convenabil pentru a stoca diferite benzi de păr și benzi.

  2. Multi-scop, aspect frumos, curcubeul decor face oamenii să se simtă fericit.

  3. Mult coarda poate ține agrafe de păr și fire de păr de diferite dimensiuni.

  4. Acesta este un bun ajutor pentru fete pentru a stoca toate accesoriile de păr și să păstreze camera curată.

  5. Este potrivit pentru stocarea toate tipurile de ciucure fundă agrafe și elastice de păr, și, de asemenea, potrivite pentru decorare perete.

  Pachetul inclus: 1 x banda de păr depozitare

  Notă:

  Dimensiunea de măsurare manual ar putea fi o eroare, aceasta este în intervalul de ±1 cm, dimensiunea reală este supusă obiectului real.

  Datorită diferite de iluminare și de condițiile de fotografiere, culoarea din imagine pot sa difere de produsul real.Vă rugăm să consultați produsul real.

  Etichete: macrame cerc decor de perete, macrame accesorii metalice, macram perete, macrame de decorare perete stick, japonia peisaj, țesute pungă curcubeu, curcubeu de perete, macram, macrame curcubeu decor de perete, cortina tapiserie.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare