Gimnastica Sport 3D LED Vinil Ceas de Perete Cu Control de la Distanță de Gimnastică Ritmică Grosgrain Panglică Rece Fată Cameră Decor Interior Gimnastica Sport 3D LED Vinil Ceas de Perete Cu Control de la Distanță de Gimnastică Ritmică Grosgrain Panglică Rece Fată Cameră Decor Interior Gimnastica Sport 3D LED Vinil Ceas de Perete Cu Control de la Distanță de Gimnastică Ritmică Grosgrain Panglică Rece Fată Cameră Decor Interior Gimnastica Sport 3D LED Vinil Ceas de Perete Cu Control de la Distanță de Gimnastică Ritmică Grosgrain Panglică Rece Fată Cameră Decor Interior Gimnastica Sport 3D LED Vinil Ceas de Perete Cu Control de la Distanță de Gimnastică Ritmică Grosgrain Panglică Rece Fată Cameră Decor Interior Gimnastica Sport 3D LED Vinil Ceas de Perete Cu Control de la Distanță de Gimnastică Ritmică Grosgrain Panglică Rece Fată Cameră Decor Interior

Gimnastica Sport 3D LED Vinil Ceas de Perete Cu Control de la Distanță de Gimnastică Ritmică Grosgrain Panglică Rece Fată Cameră Decor Interior

93.56lei 67.36lei
In stoc
i1064

Material: Disc De Vinil
model: rezumat
Nume De Brand: Geeky Zile
Rezervă De Energie De Tip: CUARȚ
Forma: Singură Față
Tip Display: Ac
Aplicabile De Plasament: Camera De Zi
Tip: Ceasuri De Perete
Combinație: Separă
Ceas De Perete Tip: 2mm
Stil: Creative
Caracteristică: Stil Antic
Corpul Material: Disc De Vinil
Numărul De Model: GIT-1463

 • Gimnastica Sport Ceas De Perete De Vinil

  Acest stil vintage ceas de perete este fabricat dintr-un vinil original muzica de înregistrare cu Led componentă.Aceasta creatie handmade, arta este un Crăciun perfect, Aniversare, zi de Naștere, ziua Îndrăgostiților sau un cadou de nunta.De asemenea, putem personaliza orice design personalizat pentru tine, dacă aveți nevoie de un personalizate de design sau pentru comenzi vrac întrebări, vă rugăm să ne contactați.

  Mai Multe Culori Schimbătoare

  Va fi dat un 17 Taste LED-uri Controler de la Distanță (a se vedea mai jos) pentru a personaliza culorile LED-uri de vinil lumina.Cu controler de la distanță, veți avea o varietate de setarea luminii, care participă la putere sau dezactiva lumini, pauză sau pentru a juca, dim sau schimba viteza de lumini și, de asemenea, de a crea curcubeu de culori.

  Controler De La Distanță

  Telecomanda necesita o baterie CR2025 pentru a funcționa.De asemenea, energia eficient lumini LED are o durată de viață de mai mult de 50.000 de ore.

  Mișcarea Tăcut Mecanism De Ceas

  De înaltă calitate cuarț circulație mecanism de garanții precise de timp, de liniște matura mâna a doua oferi un somn bun și mediul de muncă.

  DC Adaptor

  5V DC Adaptor va fi trimis în funcție de adresa de livrare.

  Usor De Instalat

  Etichete: ceas rotund mecanism, 2d ceas de perete, lampă de perete, ceas de perete de epocă 3d, ceas de perete decor, supradimensionate 3d de condus ceas de perete, ceas de perete cu pendul, 3d ceas de perete, ceas de perete, ceasuri de perete decor acasă living din lemn.

 • Recenzii (1)

  • Laurita Olita

   Came all scratched, broken the centering hang Krivo, the hands are bigger than the dial twice. Red price them 300 rubles, not 1200. Of the advantages are very quiet.

  Scrie o recenzie

Produse similare