VH-2 mici V Tip Pulbere Mixer de Amestecare Mașină blender pentru farmaceutice, produse alimentare de Brand nou rh VH-2 mici V Tip Pulbere Mixer de Amestecare Mașină blender pentru farmaceutice, produse alimentare de Brand nou rh VH-2 mici V Tip Pulbere Mixer de Amestecare Mașină blender pentru farmaceutice, produse alimentare de Brand nou rh VH-2 mici V Tip Pulbere Mixer de Amestecare Mașină blender pentru farmaceutice, produse alimentare de Brand nou rh VH-2 mici V Tip Pulbere Mixer de Amestecare Mașină blender pentru farmaceutice, produse alimentare de Brand nou rh VH-2 mici V Tip Pulbere Mixer de Amestecare Mașină blender pentru farmaceutice, produse alimentare de Brand nou rh

VH-2 mici V Tip Pulbere Mixer de Amestecare Mașină blender pentru farmaceutice, produse alimentare de Brand nou rh

2 928.89lei 2 430.98lei
In stoc
i1158

Sursa De Alimentare: De energie electrică
Nume De Brand: KYNGTY
Numărul De Model: VH-2
Utilizare: Comerciale Fabricarea
Tip: Mini Polizor
Tensiune Nominală: AC110V/220V

 • De Brand Nou Mini V Tip Pulbere Mixer de Amestecare Masina de 2L VH-2

  Cerere

  VH Blendere sunt frecvent utilizate în industria farmaceutică, nutriceutical, chimice,produse alimentare și industriile conexe pentru a se amestecă uscate pulbere și granule.

  Itconsists de două VH diferite sau aceleași altitudini, și prin transmisie mecanică, materiale în aceste scoici sunt făcute să se miște înainte și înapoi, în trecut și roti 360º pentru realizarea ultimateuniform de amestecare.

  VH Blendere sunt accidentat în proiectată și construcții, 304 S. S. (opțional 316L) oglindă lustruit de interior andouter shell pentru a satisface Standardul GMP.

  Noi oferim cele mai affordableVH-Blendere în piață de laborator la scară largă productionbatch.

  Am folosit grele industriale, Motoare și transmisii pentru all3-Faza VH și intensificator de bar.Disponibil OMRON Siguranță SensorGates pentru toate VH-Blendere.

  Disponibil cu Viteză Variabilă de Control pe VHland mi-Bar.

  Caracteristici

  Acest Mixer are următoarele caracteristici distinctive: Noblind unghi în VH, nici o acumulare de materiale, de înaltă speedI-bar, eficient și timp de amestecare scurt.

  Caietul de sarcini

  Butoi Capacitate:2 L

  Cel mai bun.Capacitate de lucru: sticla de 1 litru

  Se amestecă Viteza de Rotire: 24r/min

  Se amestecă Timp: 6 – 10 min

  Cel mai bun.Volumul de ambalare: 0.6 kg

  Putere: 0.25 KW

  Tensiune: AC110V/220V

  General Dimensiuni: 320*420*390mm

  noi de aprovizionare 12 luni garanție.

  un an de garanție Toate produsele noastre sunt expediate din China,Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import o taxă , este responsabilitatea cumparatorului

  Etichete: mixer v, tutun premium, mixer mic, rss v mixer, 48 v mixer, angl polizor, polizor iarba, polizor metal, mixer pulbere, mixer v-tail.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare