Faruri LED Smart Inducție Far Putere Zoom Lampă de Cap Reîncărcabil USB rezistent la apa lanterna Lanterna cel Mai bun Pentru Camping Pescuit Faruri LED Smart Inducție Far Putere Zoom Lampă de Cap Reîncărcabil USB rezistent la apa lanterna Lanterna cel Mai bun Pentru Camping Pescuit Faruri LED Smart Inducție Far Putere Zoom Lampă de Cap Reîncărcabil USB rezistent la apa lanterna Lanterna cel Mai bun Pentru Camping Pescuit Faruri LED Smart Inducție Far Putere Zoom Lampă de Cap Reîncărcabil USB rezistent la apa lanterna Lanterna cel Mai bun Pentru Camping Pescuit Faruri LED Smart Inducție Far Putere Zoom Lampă de Cap Reîncărcabil USB rezistent la apa lanterna Lanterna cel Mai bun Pentru Camping Pescuit Faruri LED Smart Inducție Far Putere Zoom Lampă de Cap Reîncărcabil USB rezistent la apa lanterna Lanterna cel Mai bun Pentru Camping Pescuit

Faruri LED Smart Inducție Far Putere Zoom Lampă de Cap Reîncărcabil USB rezistent la apa lanterna Lanterna cel Mai bun Pentru Camping Pescuit

46.90lei 27.66lei
In stoc
i115885

Origine: NC(de Origine)
Nume De Brand: oobest
Sursa De Lumina: Alte
Rezistent la apa: Da

 • Descriere:

  1. Inducerea funcționare se aprinde cu un val, și design experiență de upgrade inteligent inducție aduce o operare confortabila. 0.8 sec viteza de răspuns, 10CM distanta de detectare.Dupa modul de admisie este activată, puteți val mâna în fața inducție zona de pe partea stângă a farurilor pentru a controla faruri iluminare sau dezactiva.

  2. Puternic de viață a bateriei, built-in baterie cu litiu de capacitate și de lungă de viață a bateriei, mai mult de 800 de cicluri de încărcare.

  3. De putere inteligent de afișare.Control în timp Real al puterii situație, iluminat exterior este mai la îndemână.Fiecare indicator luminos indică 25% din putere.Vă rugăm să încărcați în timp, atunci când există o putere de stânga.

  4. Nautice, pescuit, ploaie de reparații, în aer liber de urgență.Rezistent la apă și nu se tem de ploaie, ușor de a face cu.De mare putere wick mecanice rotative zoom dublă sursă de lumină lumina lateral, inteligent comutator dublu USB interfață de încărcare IPX4 rezistent la apa de rating.

  5. Mecanic rotativ zoom.Ia în considerare distanța, ajusta în mod liber reflectoarelor modul de inundații.Roti capul concentrându-se inelul Liber ransform spot-inundații.

  6. Inundații modul largă gamă de iluminat.Pantoful galben este opțională, în mod clar vizibile și nu orbitor.Mare lumina reflectoarelor și lung interval.În aer liber, de căutare și salvare și patrulare pe jos de navigare de reparații este potrivit pentru distanțe lungi de iluminat, de mare putere de lumină puternică rază lungă de.

  7. Multifunctional lumini laterale.Mai multe surse de lumină combinate cu lumina alba lumini laterale + roșu și albastru avertizare lumini laterale.SMD combinate chip fitile poate satisface cererea de luminile de poziție cu lumină puternică.

  8. Grădină, cules, pescuit de noapte de întreținere, lansarea operațiunilor.Lumina albă lumină laterală este potrivit pentru aproape utilizat, cu luminozitate mare, gama larga, de economisire a energiei și de economisire a energiei.Roșu și albastru avertizare de salvare și de întreținere, escorta în noaptea întunecată.

  9. Convenabil de încărcare.USB de încărcare de design de interfață, convenabil și în condiții de siguranță.Compatibil cu mai multe metode de taxare.Încărcător de telefon mobil, masina de încărcare, banca de putere, interfata cu calculatorul.

  10. Lumină puternică zoom faruri, inteligent inducție, cu putere și a feței.Proiector lumini laterale + roșu și albastru lumini de avertizare.Strălucirea de performanță rege, combină mai multe funcții într-o singură, și el are tot ce vrei.

  11. Evidențiați fitilul.De mare putere wick, luminozitatea este mai deosebite.Un bun faruri începe cu fitilul.Uimitoare efect de lumina-adevărată lovitură de quad-core evidenția wick pe timp de noapte.Chip quad-core este în mod clar vizibil, care îndeplinește lumină puternică rază lungă și aproape de iluminat.

  Caietul de sarcini:

  Wick: T6

  Viteze: Principalele lumina puternică de lumină-lumina laterală puternică lumină albă-partea principală de lumină este plin partea de lumina clipește alternativ roșu și albastru

  Dimensiune: 116X150X206MM

  Material: ABSI Cheng plastic, aliaj de aluminiu

  Greutate: aproximativ 155 G

  Funcția: baterie display + zoom rotativ

  Viteza de răspuns: 0.8 sec

  Distanta de detectare: 10CM

  Nivel rezistent la apa: IPX4

  Interfață de încărcare: USB interfață de încărcare

  Baterie: Built-in baterie cu litiu

  Pachetul Inclus:

  1*Faruri

  1*cablu USB de încărcare

  1*cutie

  Note:

  1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o eroare de 0-1 cm.

  2. Culoarea de elemente prezentate în fotografie poate fi ușor diferit pe monitorul calculatorului, deoarece monitorul metoda de calibrare este diferit.

  3. Dacă aveți orice întrebări despre produs, vă rugăm să ne contactați, vom fi pacient pentru tine de a răspunde!

  Etichete: far, lampă de cap, FENIX, 2000lm led far, led jig, far cu led-uri, 12 led far, incarcator far de lumină, fenix far, lg avere m153.

 • Recenzii (1)

  • Dr Daddy 02

   From France to Belgium in 25 days !!!! Shipping verry slow. Don't buy if you need quickly. I think they not have stock in France or even in Europ, just for catch people to buy from them. Never from this shop no more!

  Scrie o recenzie

Produse similare