Livrare gratuita Bun test T-CON bord pentru_60HZ_TCON_USI_T BN41-02111A BN41-02111

Livrare gratuita Bun test T-CON bord pentru_60HZ_TCON_USI_T BN41-02111A BN41-02111

40.68lei
In stoc
i1188

Nume De Brand: Henrylian
Origine: NC(de Origine)
Tip: Încorporat Industriale Placa De Baza
Certificare: NICI unul

 • cumpărătorul trebuie să citească!!!

  Pls notă:

  1:Descrierea inainte de a cumpara, vă rugăm să citiți cu atenție titlul, vă rugăm să asigurați-vă că placa de modele și modele de mașini, dacă nu sigur, dreptul de a cumpăra produsul nu se potrivește cu locul de muncă, acest lucru este responsabilitatea de a fi un cumpărător, nu suntem responsabili pentru, putem accepta returnarea de bunuri, dar nu vom suporta costurile de transport, dacă nu ați înțeles problemă, puteți trimite e-mail la noi, vom răspunde la e-mail, vă mulțumesc!

  2.Aceste produse sunt utilizate, placa de circuit componente nu rupte,vom testa înainte de a-am trimis ,

  3. Toate produsele au fost testate înainte de expediere.Dacă produsul este defect în timpul transportului, vă rugăm să ne informați imediat după ce a primit-o.

  4: nu deschide o disputa, deoarece produsul este vechi.Avem o descriere detaliată.Dacă nu puteți accepta, te rog, nu face ordine, și pentru a evita provocând dispute inutile.Vă mulțumesc!

  5:o Parte din produs este nou și original, în cazul stocurilor avea noi stoc, va vom trimite toate produsele noi, dacă în cazul noilor stoc vândut, va vom trimite produsele vechi, dar toate produsele sunt strict testate înainte de expediere, așa că nu vă faceți griji!sper că puteți înțelege!

  6: Toate produsele au o perioada de trei luni perioada de garanție, dacă aveți orice probleme de calitate, aveți posibilitatea să contactați cu noi ,putem schimba bunuri și de întreținere, Dacă nu sunteți mulțumit, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface, fără nici o pierdere.nu vă faceți griji

  Etichete: benzi cu led-uri pentru tcl, jet surf, sr2ez, placa de baza samsung tv, diy hexacopter, bn41 placa de baza, dobe pentru ps4, bn94 placa de baza, baterie bn41, bn91.

 • Recenzii (2)

  • Saima0008

   Very quickly it came to check out thanks to the producer for fast delivery.

  • Ners 1982

   pacel ok

  Scrie o recenzie

Produse similare