Profesionale de Pizza Cutter Roata cu Server 4in1 design, din Otel Inoxidabil Pizza Cuțit, Super Lamă Ascuțită Profesionale de Pizza Cutter Roata cu Server 4in1 design, din Otel Inoxidabil Pizza Cuțit, Super Lamă Ascuțită Profesionale de Pizza Cutter Roata cu Server 4in1 design, din Otel Inoxidabil Pizza Cuțit, Super Lamă Ascuțită Profesionale de Pizza Cutter Roata cu Server 4in1 design, din Otel Inoxidabil Pizza Cuțit, Super Lamă Ascuțită Profesionale de Pizza Cutter Roata cu Server 4in1 design, din Otel Inoxidabil Pizza Cuțit, Super Lamă Ascuțită Profesionale de Pizza Cutter Roata cu Server 4in1 design, din Otel Inoxidabil Pizza Cuțit, Super Lamă Ascuțită

Profesionale de Pizza Cutter Roata cu Server 4in1 design, din Otel Inoxidabil Pizza Cuțit, Super Lamă Ascuțită

65.01lei 35.76lei
In stoc
i1271

Certificare: LFGB
Caracteristică: Aprovizionat
Pizza Instrumente De Tip: Pizza Freze & Jante
Material: Metal
Tip: Pizza Instrumente
Nume De Brand: Leeseph

 • AHOOH Tăietor de Pizza este cea mai buna alegere

  1. Economisește Timp: lama este mai mare, felii chiar și prin cea mai mare pizza efort.Cu doar un simplu rulou, veți obține un perfect felii de pizza.

  2. Oferă Restaurant Pizza în Stil Prezentare: aparat de ras ascuțite din oțel inoxidabil lama taie prin orice fel de topping-uri cu ușurință și cu precizie.Veți obține inteligent taie felii de pizza de fiecare dată.

  3. Ușor de Curățat: a Făcut de înaltă calitate din oțel inoxidabil, lama nu este doar ușor de curățat, dar, de asemenea, nu va rugini.Pur și simplu se spală roata în apă fierbinte cu săpun, apoi un prosop uscat.Este masina de spalat vase în condiții de siguranță prea.

  4. Ușor pentru a Stoca: Există o mare agățat gaura de la sfârșitul mânerul astfel încât să puteți închide tăietor de pizza oriunde.

  Slicer este alcătuit din oțel inoxidabil de înaltă calitate 100% în condiții de siguranță alimentară, BPA-Free, non-toxic, durabil și nu este ușor de deformat.Acest lucru este de a face masina de spalat vase în condiții de siguranță pentru o curățare ușoară.

  Caietul de sarcini:

  - Material: Otel Inoxidabil

  - Culoare: Argintiu

  - Lungime totala: 11inch

  - Cantitate: 1buc

  - Greutate: 0.32 kg

  Etichete: cutter pizza, tigaie pizza, ab roller roată, cuptor pizza, cs cuțit, pizza instrument, cocina reposteria, 16 pizza, aluminiu pizza ecran, pizza lopata.

 • Recenzii (2)

  • Richard Kamall

   ok,ok,

  • Sarah Kelk

   I really liked it

  Scrie o recenzie

Produse similare