Jacheta barbati de la L la 7 XL de Mari Dimensiuni de Moda Au Pălărie cu Fermoar Buzunar Windproof Tine de Cald Bărbați Haina de Mijloc Timp de Primavara Toamna Jacheta barbati de la L la 7 XL de Mari Dimensiuni de Moda Au Pălărie cu Fermoar Buzunar Windproof Tine de Cald Bărbați Haina de Mijloc Timp de Primavara Toamna Jacheta barbati de la L la 7 XL de Mari Dimensiuni de Moda Au Pălărie cu Fermoar Buzunar Windproof Tine de Cald Bărbați Haina de Mijloc Timp de Primavara Toamna Jacheta barbati de la L la 7 XL de Mari Dimensiuni de Moda Au Pălărie cu Fermoar Buzunar Windproof Tine de Cald Bărbați Haina de Mijloc Timp de Primavara Toamna Jacheta barbati de la L la 7 XL de Mari Dimensiuni de Moda Au Pălărie cu Fermoar Buzunar Windproof Tine de Cald Bărbați Haina de Mijloc Timp de Primavara Toamna Jacheta barbati de la L la 7 XL de Mari Dimensiuni de Moda Au Pălărie cu Fermoar Buzunar Windproof Tine de Cald Bărbați Haina de Mijloc Timp de Primavara Toamna

Jacheta barbati de la L la 7 XL de Mari Dimensiuni de Moda Au Pălărie cu Fermoar Buzunar Windproof Tine de Cald Bărbați Haina de Mijloc Timp de Primavara Toamna

142.30lei 101.05lei
In stoc
i1312

Guler: Cu Trebuie
Cu glugă: Da
Tip De Element: Îmbrăcăminte & Coats
Tip De Închidere: fermoar
Stil: Casual
Stil Manșetă: Convenționale
Îmbrăcăminte De Tip: Jachete
Îmbrăcăminte Lungime: Regulat
Gen: BĂRBAȚI
Numărul De Model: 9875
Tip: Regulat
Maneca Stil: Regulat
Origine: NC(de Origine)

 • Compania avantaje: 1.De producție profesionale de pantaloni sunt mai mult de 20 de ani, puternic capacitatea de dezvoltare, rapid eșantion de producție, capacitatea de producție puternic, unul principal din fabrică și două fabrici de ramură. 2.90% comerț exterior piață, familiarizat cu afaceri străine cerințe de calitate, de 10% pe piața internă platforma de e-commerce. 3.3. Recent, a fost evaluat ca un intern de E-commerce fabrica de profesionist, pantaloni atrage mii de clienti cu hit-uri și vânzări în TOP10 on-LINE store, în China .

  Etichete: ceas straturi, b3, barbati haine de lucru, fusta 10 xl, costum de 10 xl, oamenii valuri straturi, r mozaic jacheta, mozaic sacou masculin, bloc mozaic jacheta, devo f7.

 • Recenzii (1)

  • Pastorjachinc

   Продавец не отправил товар, наверно у него его нет вообще, счетчик был 24 часа, закрылся автоматически, даже не удосужился его продлить, похоже торгует лохотроном, раскручивает свой ак на AliExpress. Проходите мино этого продавца, он продает красивые картинки. Ждать возврат 20 дней по платежу, отличная распродажа на AliExpress. заказал 24.08 отмена уже 25.08 СЕРВИС!!!

  Scrie o recenzie

Produse similare