Mattel UNO Jocuri Pokemon Sword & Shield Carte de Joc de Familie de Divertisment Amuzant Tabla de Joc de Poker, Carti de Joc Cutie de Cadou GTH24 Mattel UNO Jocuri Pokemon Sword & Shield Carte de Joc de Familie de Divertisment Amuzant Tabla de Joc de Poker, Carti de Joc Cutie de Cadou GTH24 Mattel UNO Jocuri Pokemon Sword & Shield Carte de Joc de Familie de Divertisment Amuzant Tabla de Joc de Poker, Carti de Joc Cutie de Cadou GTH24 Mattel UNO Jocuri Pokemon Sword & Shield Carte de Joc de Familie de Divertisment Amuzant Tabla de Joc de Poker, Carti de Joc Cutie de Cadou GTH24 Mattel UNO Jocuri Pokemon Sword & Shield Carte de Joc de Familie de Divertisment Amuzant Tabla de Joc de Poker, Carti de Joc Cutie de Cadou GTH24 Mattel UNO Jocuri Pokemon Sword & Shield Carte de Joc de Familie de Divertisment Amuzant Tabla de Joc de Poker, Carti de Joc Cutie de Cadou GTH24

Mattel UNO Jocuri Pokemon Sword & Shield Carte de Joc de Familie de Divertisment Amuzant Tabla de Joc de Poker, Carti de Joc Cutie de Cadou GTH24

72.25lei 36.12lei
In stoc
i1334

Numele produsului: Pokemon UNO
Origine: NC(de Origine)
proprietate 1: Jocuri De Petrecere
Nume De Brand: MATTEL
Avertizare: Nu mânca
Afaceri de Brand: MATTEL
Intervalul De Vârstă: 5-7 Ani
Tema: pokemon
proprietatea 2: Joc Desktop
Numărul De Model: GTH24

 • UNO Pokemon joc de cărți

  Clasic carte de joc de potrivire, acum cu o temă Pokemon!

  Jucătorii să ia transformă potrivesc cu una din cărțile lor cu culoarea sau numărul de card afișate pe partea de sus a pachetului.

  Scor de puncte de a fi primul pentru a scăpa de toate cărțile din mână.

  Primul jucător sau echipă de 500 de victorii.

  Conține Sabie si Scut seria Pokemon card

  Atât cu ridicata, cât și direct de transport sunt binevenite.

  Directe de transport maritim, putem trimite produsele la clientii dvs.

  Inainte de a cumpara, vă rugăm să citiți cu atenție acest articol pentru a reduce neînțelegerile și de a ajuta-ne să crească împreună.

  1. Ne putem asigura că produsele noastre au fost atent verificate înainte de expediere.

  2. Dacă sunteți o nevoie urgentă de produs, dacă nu puteți să așteptați cu răbdare pentru poșta pachet de China Post, vă rugăm să alegeți express metoda de livrare.Dacă alegeți China Post Air Mail, dar acesta este utilizat atunci când transportul este întârziată.Vă rugăm să nu accepte orice restituiri sau dispute, dar ne-ar plăcea pentru a vă ajuta să prelungi durata de procesare a comenzii.

  3. Puteți folosi toate produsele de la plată.De obicei, noi vă va oferi numărul de urmărire în termen de 24 de ore și trimite pachetul în termen de 48 de ore.După ce pachetul este trimis, acesta nu poate fi controlat de noi.Foarte dependentă de transport internațional, am sincer sper că puteți înțelege și să aștepte cu răbdare.Dacă nu există nici o întârziere, vom încerca noastre cele mai bune pentru a ajuta și să ne anunțați.

  4. Dacă achiziția de protecție de expirarea timpului, vă rugăm să ne contactați, vă putem ajuta să prelungi durata de protecție.

  Despre feedback-ul

  Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Feedback-ul este foarte important.Vă îndemnăm să ne contactați imediat înainte de a da-ne feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem rezolva problema în mod satisfăcător.

  Etichete: tabla de șah, 1 pokeball, sabie katana, joc, carte de joc, tabla de joc, arduino uno r3, om tobă de eșapament, dinozaur mattel, uno atac joc de cărți.

 • Recenzii (2)

  • Dimarik1981

   Awesome quality. Very happy with purchase. Thank you!

  • Bxarskynet

   They are beautiful and very good quality

  Scrie o recenzie

Produse similare