Releu LES-12VDC-SL-2A 15A 125VAC Original 4117 12V normal deschis

Releu LES-12VDC-SL-2A 15A 125VAC Original 4117 12V normal deschis

17.57lei
In stoc
i1359

Proteja Caracteristică: STANDARD
Numărul De Model: SLE-12VDC-SL-2A
Utilizare: Auto
Contact Sarcină: STANDARD
Nume De Brand: OKWK
Tensiune: standard
Teoria: STANDARD
Sursa De Alimentare: AC

 • Ambele vă Rugăm să rețineți că la " cap " din această listă conține diverse modele este de a vă oferi mai multe opțiuni.Alege una de dorit & a lăsat un mesaj atunci când a verifica afară Superioritypecify care modle ai vrea!!!!!!!!!!

  Ca o putea vânzător vom dedica noi înșine pentru a oferi cele mai bune produse si servicii.Am înțeles uneori ai o problemă cu achiziția dvs., dar indiferent de ce este atât vă rog să aveți încredere că vom încerca cel mai bun pentru a face să vă mulțumiți corectă și Obiectivă feedback-ul este foarte IMPORTANT pentru reputația noastră și noi l-am fi foarte recunoscători dacă ați putea să ne contactați înainte de brigadă Negativ/Neutru feedback-ul.Să lucreze împreună Superiorityolve problema cât mai curând posibil.

  gigant

  1. - Garanție de un an .

  2. - În cazul în care elementul este defect la primirea ar trebui să fie în termen de 7 zile de la data primirii de schimb pentru unul nou (Cumpărătorul ar trebui să se întoarcă toate pe original si nedeteriorat elemente sub re - stare vandabile).

  3. Oferim gratuit servicii de reparatii termen de un an de la cumpărare, Pentru prima 1 lună Vom plăti o modalitate de costul de transport maritim (de la noi la locație).După 1 lună de la cumpărare cumpărătorul trebuie să plătească două moduri de costul de transport maritim.

  4. - cel pe care îl primim produselor returnate va vom trimite înlocuit pe cele din spate, cât mai curând posibil.

  5. - Uriașul nostru nu se extinde la orice produse care sunt fizic pe sau sub - ONU normală de funcționare condițiile ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare pe părți.

  Plata

  1. - amândoi vă Rugăm să asigurați-vă că contul dvs. de plată este disponibil inainte de a licita la produs.

  2. - Toate plățile ar trebui să fie eliminate în termen de 7 zile după ce primiți produsul.Dacă într-adevăr avea dificultăți în plata elementul ambele vă rugăm să ne contactați în primul rând ne va ajuta Superiorityolve ea.

  3. - Dacă aveți orice cereri speciale cu privire la detaliile de elementul ambele vă rugăm să lăsați o notă la comanda.

  Transportul

  1. - Putem livra produsele tot în lume.

  2. - EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT China Post Hong Post sunt toate disponibile.

  3. - Articolul va fi trimis cu 3 zile după identificatori de plata.

  4. - amândoi vă Rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și numărul de telefon de contact sunt corecte, atunci când oferta element.

  5. - Puteți urmări situația de produs de pe site-ul după ce au fost expediate.

  Taxele de Import sau Taxele

  1. - taxele de Import taxe și alte anterior s-a întâmplat în parte nu sunt incluse în prețul articolului.Aceste fluxuri sunt oferite de către cumpărător.

  2. - amândoi vă Rugăm să verificați cu țara?S biroului Vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare.

  3. - nu a confirmat informațiile detaliate despre factura de livrare de exemplu, cât De mult preț ar trebui să scrie pe scrisoarea de trăsură, factura sau cum să descrie elementul etc...

  Feedback-ul

  1. - Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Multumesc mult pentru timpul acordat.

  2. - Programul nostru va pleca înapoi la fel de feedback după feedback-ul dumneavoastră pozitiv.

  3. - amândoi vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune Superiorityolve de probleme.

  Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră și să aveți o zi bună!

  Etichete: pid releu, neon de alimentare transformator, v23072 c1061, 12 8a, 12v putere suppli, 10v alimentare ac, 220 la 30, 12v 16a, releu, 24 ac, releu v23072.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare