Realist Câine Husky Simulare Jucărie Animal De Pluș Câine Realiste Umplute Jucărie Animale De Companie Cățeluș De Pluș Pentru Copii Lucrate Manual, Jucării Câine Realist Câine Husky Simulare Jucărie Animal De Pluș Câine Realiste Umplute Jucărie Animale De Companie Cățeluș De Pluș Pentru Copii Lucrate Manual, Jucării Câine Realist Câine Husky Simulare Jucărie Animal De Pluș Câine Realiste Umplute Jucărie Animale De Companie Cățeluș De Pluș Pentru Copii Lucrate Manual, Jucării Câine Realist Câine Husky Simulare Jucărie Animal De Pluș Câine Realiste Umplute Jucărie Animale De Companie Cățeluș De Pluș Pentru Copii Lucrate Manual, Jucării Câine Realist Câine Husky Simulare Jucărie Animal De Pluș Câine Realiste Umplute Jucărie Animale De Companie Cățeluș De Pluș Pentru Copii Lucrate Manual, Jucării Câine Realist Câine Husky Simulare Jucărie Animal De Pluș Câine Realiste Umplute Jucărie Animale De Companie Cățeluș De Pluș Pentru Copii Lucrate Manual, Jucării Câine

Realist Câine Husky Simulare Jucărie Animal De Pluș Câine Realiste Umplute Jucărie Animale De Companie Cățeluș De Pluș Pentru Copii Lucrate Manual, Jucării Câine

86.65lei 60.65lei
In stoc
i1404

Avertizare: Nu pentru a Închide Focul
Material: Bumbac
Numărul De Model: Lucrate Manual, Realist Figura 11
Forma: Biberon
Simulare jucărie câine: Catelus Realiste
Intervalul De Vârstă: > 3 ani
Tip: Perna/Perne
Umplere: PP Bumbac
Tema: TV & Film Caracter
Origine: NC(de Origine)
Animale: câine
Nume De Brand: Dongzhur
Gen: Unisex

 • Realist Câine Husky Simulare Jucărie Câine Cățeluș Realiste Umplute De Companie Jucărie De Câine De Companie Mana Picătură De Transport Maritim

  Descriere:

  Caracteristici:

  1. Este complet manual.Făcut de om-a făcut de păr, sculptate manual din lut polimeric nas, gheare, labe, ochi de sticlă, capul, corpul și picioarele sunt legate de plastic schelet de blocare, umplut cu poliester și oțel sub formă de granule.

  2. Tonifiat prin aerograf vopsea și artă pastelate pentru a da o specie de viață.

  3. Mare simulare, realiste, se simte delicată și netedă, și nu este ușor să se estompeze și vărsat de păr.Ea are mare ornamentale și valoare de colectare.(Bateria nu este necesar, papusa nu poate mișca de la sine.Extrem de simulare, da familia ta cea mai bună companie.)

  4. Simulate animale de companie poate fi plasat oriunde în cameră, cum ar fi: pe televizoare, biblioteci, birouri, și mașină de decoratiuni.Cel mai bun cadou pentru copil, prieteni, familie.

  5. Puternic, nu este ușor de a sparge.Nu lasă păr și poate fi păstrat curat pentru o lungă perioadă de timp (Eliminare praf: doar pieptene și sufla cu uscator de par; elimina petele de ulei: uscat curat, nu se spală cu apă).

  Notificare:

  1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual.

  2. Produse lucrate manual nu sunt opere de artă, pot exista unele defecte, perfectionisti cumpăra cu atenție!

  Caietul de sarcini:

  Tip: Realist Câine Husky

  Materiale:-a făcut om păr + plastic

  Dimensiune: 22 cm inaltime, 23 cm lungime

  Culoare: ca imagine arată

  Pachetul Include:

  1 x jucarie caine

  Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

  Etichete: lugia de pluș, perna penis, realist jucărie de pluș câine, tricotate jucării pentru animale de companie, pentru arici casa, animale de companie urna, mingea câine, oamenii husky, câine jucărie moale, squishmallow de pluș mini.

 • Recenzii (2)

  Scrie o recenzie

Produse similare