VEST BIKING 1,2 M de biciclete de Blocare din oțel cablu din PVC anti-furt de echitatie de blocare portabil prelungit bold mountain bike echipamente de Blocare biciclete VEST BIKING 1,2 M de biciclete de Blocare din oțel cablu din PVC anti-furt de echitatie de blocare portabil prelungit bold mountain bike echipamente de Blocare biciclete VEST BIKING 1,2 M de biciclete de Blocare din oțel cablu din PVC anti-furt de echitatie de blocare portabil prelungit bold mountain bike echipamente de Blocare biciclete VEST BIKING 1,2 M de biciclete de Blocare din oțel cablu din PVC anti-furt de echitatie de blocare portabil prelungit bold mountain bike echipamente de Blocare biciclete VEST BIKING 1,2 M de biciclete de Blocare din oțel cablu din PVC anti-furt de echitatie de blocare portabil prelungit bold mountain bike echipamente de Blocare biciclete VEST BIKING 1,2 M de biciclete de Blocare din oțel cablu din PVC anti-furt de echitatie de blocare portabil prelungit bold mountain bike echipamente de Blocare biciclete

VEST BIKING 1,2 M de biciclete de Blocare din oțel cablu din PVC anti-furt de echitatie de blocare portabil prelungit bold mountain bike echipamente de Blocare biciclete

60.33lei 42.22lei
In stoc
i1620

Potrivit pentru: Biciclete, biciclete cu motor, cărucioare
Caracteristici 2: anti-furt
Caracteristică 1: Rezistență Puternică
Dimensiune: 1.2M
culoare: negru
Origine: NC(de Origine)
Tip: Cablu De Blocare
Material: Fier

 • Caietul de sarcini:

  Brand: VEST CICLISM

  Culoare: Negru/Albastru/Portocaliu (Aspectul este mult mai atractivă decât alte produse similare)

  Material: cablu de otel + pvc (accent pe materialul de siguranță)

  Greutate: 295g

  Lungime: 1.2 metri (după desfășurarea) (lungimea determină domeniul de utilizare)

  De blocare de bază: lama de cupru de blocare de bază

  Cheie: două chei

  Aplicabile scenarii: biciclete, motociclete, masini electrice, scutere, porti si garduri, grătare și mașini de tuns iarba, echipamente sportive, vagoane, etc.

  Caracteristici:

  1. Factor ridicat de siguranță, îngroșat cablu de oțel este rapid și durabil, stratul exterior din cablu de oțel este învelit cu PVC, rezistente la uzură și anti-rugină, și aspectul este, de asemenea, elegant și dinamic.

  2. Ușor de utilizat: Fiecare sistem de blocare biciclete, are 2 chei unice, nimeni nu are aceeași cheie.Nu aveți nevoie să utilizați o cheie pentru a bloca, doar fixați împreună să-l folosească atunci când blocat.

  3. În condiții de siguranță cablu de blocare biciclete: 1.2 metri-timp flexibil cablu de oțel poate preveni bicicletă de a fi afectate de tăiere, și de acoperire din PVC ajută la prevenirea zgarieturilor si rugina.

  3. Multi-scop: lungimea totală este de 1,2 m, foarte potrivit pentru biciclete, skateboard-uri, scutere, vagoane, porti si garduri, grătare și mașini de tuns iarba, echipamente sportive, vagoane, etc.

  4. Acest produs poate fi blocat cu ușurință, fără cheie fiind introdus.Vine cu doua chei, asigurare dublu și un sistem de blocare cadru, și gaura cheii are un capac de praf de design, astfel încât nisip și praf nu poate deteriora miez de blocare

  Etichete: blocare scuter, domeniu, cheia pe off, piuliță de blocare cheie, biciclete motor ambreiaj, detașați, bicicleta cod de blocare, honda xr 2, racework, anti-furt cârlig.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare