1080P Wifi Camera Panoramică vedere Panoramică de Securitate Bec Lampa CCTV Wireless Video Camera de Supraveghere cu Viziune de Noapte Camere 1080P Wifi Camera Panoramică vedere Panoramică de Securitate Bec Lampa CCTV Wireless Video Camera de Supraveghere cu Viziune de Noapte Camere 1080P Wifi Camera Panoramică vedere Panoramică de Securitate Bec Lampa CCTV Wireless Video Camera de Supraveghere cu Viziune de Noapte Camere 1080P Wifi Camera Panoramică vedere Panoramică de Securitate Bec Lampa CCTV Wireless Video Camera de Supraveghere cu Viziune de Noapte Camere 1080P Wifi Camera Panoramică vedere Panoramică de Securitate Bec Lampa CCTV Wireless Video Camera de Supraveghere cu Viziune de Noapte Camere 1080P Wifi Camera Panoramică vedere Panoramică de Securitate Bec Lampa CCTV Wireless Video Camera de Supraveghere cu Viziune de Noapte Camere

1080P Wifi Camera Panoramică vedere Panoramică de Securitate Bec Lampa CCTV Wireless Video Camera de Supraveghere cu Viziune de Noapte Camere

140.51lei 84.29lei
In stoc
i1625

Built-in Memorie de Dimensiune: 64 GB
Tehnologia Senzorilor: CMOS
Card De Memorie De Tip: MicroSD / TF
Bec: E27 standard internațional
Obiectiv 1.44 Orizontală: 360 de grade
Certificare: NICI unul
Puterea AC: 110-240V 50-60Hz ,6W
Origine: NC(de Origine)
De stocare Cloud de stocare: Mcro SD\TF MAX 128G
Nume De Brand: Skatolly
Suport De Înaltă Definiție: 1080P (Full-HD)
Pachet: Da

 • Descriere:

  1. PANORAMICE 360° UNGHI DE VIZUALIZARE FĂRĂ ZONA ORB.Obosit de zona orb tradiționale dome sau camere bullet?Cu built-in de 1,44 mm Lentilă Ochi de Pește, acest aparat foto vă va oferi cu un panoramice 360°zona de vizualizare!Puteți monitoriza intreaga camera (de până la 400 de metri pătrați), cu un singur aparat de fotografiat!

  • 2. AI INTELIGENT MODE SI SMART ALARMĂ DE MIȘCARE.Acest aparat se va APRINDE atunci CÂND CINEVA TRECE PRIN și trimite o alertă pe telefon—un mod perfect pentru casa ta intrari!

  • 3. DOUĂ-MOD AUDIO.Microfonul încorporat vă permite să comunice cu oamenii în cameră prin intermediul telefonului; audio de la vocea ta trece printr-built-in difuzor, și audio în cameră pentru a merge difuzorul de pe telefonul tău!

  • 4. CONFIGURARE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ ÎN CÂTEVA MINUTE.Spre deosebire de cele mai multe camere de securitate, acest bec cu camera este compatibil cu standardul (E26/E27) acasă și la birou bec prize, făcându-l ușor de instalat și de configurare.NICI UN EXERCITIU, NICI CABLURI, NICI CABLU DE ALIMENTARE, NU E GREU DE CONFIGURARE!Manualul de utilizare vă va arăta cum să setați camera în Aplicația noastră mobil, care va permite, de asemenea, pentru a controla aparatul de fotografiat cu telefonul inteligent

  • 5. PLIN cu CLAR de NOAPTE și de ÎNREGISTRARE cu construit în Obiectiv și excelent Led-uri IR.Acest aparat foto vă oferă pline de culoare de zi și de noapte clară, cu rezoluție FULL 1080P, perfect pentru casa/copil/animal de companie de monitorizare.Camera fluxuri de alimentare direct la telefon în culoare, și clipuri video sunt disponibile pentru redare, astfel încât să nu va pierde nici un moment important, chiar și în întuneric!

  • 6. VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI ÎNAINTE DE CUMPĂRARE.Acest aparat foto este compatibil doar cu 2.4 GHz wireless rețele; vă rugăm să conectați telefonul la 2.4 GHz rețea înainte de instalare.Acest aparat functioneaza cu Micro SD card (cardul nu este inclus) 8G-128G clasa 1o recomandat.

  Caietul de sarcini:

  Principalele IC AK3918E V300

  Senzor GC2063

  Megapixeli 200/300

  Obiectiv 1.44 Orizontal :360 de grade

  Video H. 264\35fps ,960P/1080P

  IR 5-10M ( depinde de unde este monitorizat )

  Lumini de 3 pc-uri IR de lumini și 3pcs LED-uri albe lumini

  Wifi antenne model buil-in

  Iluminare minima 0.02 [email protected](F2.0 ,VGC PE ).O.luxwith IR

  Port de rețea NR.

  Rețea WIRELESS WIFI (Suport pentru IEEE802.11B/G/N )

  Audio Buil-in non-noice MICROFONUL și Vorbi ,de a Sprijini în timp real răspândirea audio .ADPCM audio standard .

  Suport de alarmă alarmă voce și trimite pictur de alarmă

  De stocare Cloud de stocare ,Mcro SD\TF (MAX 128G)

  Alimentare AC 110-240V 50-60Hz ,6W

  Bec: E27 standard internațional

  Aplicație: Interior

  Instalare: Tavan și Perete

  Pachetul Inclus:

  1*bec camera

  Etichete: camera de secur, camer mini, camera video spion mini, spy camera wireless spy, cam spion wifi, a9 mini camera wifi, bec camera bay, camera robot, camera ip, anbiux camera ip.

 • Recenzii (1)

  Scrie o recenzie

Produse similare