Lintratek AWS Band 4 4G amplificator de semnal LTE 1700/2100 mhz telefon Mobil amplificator B4 Celulare amplificator ambalaj Cadou kit Complet Lintratek AWS Band 4 4G amplificator de semnal LTE 1700/2100 mhz telefon Mobil amplificator B4 Celulare amplificator ambalaj Cadou kit Complet Lintratek AWS Band 4 4G amplificator de semnal LTE 1700/2100 mhz telefon Mobil amplificator B4 Celulare amplificator ambalaj Cadou kit Complet Lintratek AWS Band 4 4G amplificator de semnal LTE 1700/2100 mhz telefon Mobil amplificator B4 Celulare amplificator ambalaj Cadou kit Complet Lintratek AWS Band 4 4G amplificator de semnal LTE 1700/2100 mhz telefon Mobil amplificator B4 Celulare amplificator ambalaj Cadou kit Complet Lintratek AWS Band 4 4G amplificator de semnal LTE 1700/2100 mhz telefon Mobil amplificator B4 Celulare amplificator ambalaj Cadou kit Complet

Lintratek AWS Band 4 4G amplificator de semnal LTE 1700/2100 mhz telefon Mobil amplificator B4 Celulare amplificator ambalaj Cadou kit Complet

333.49lei 266.77lei
In stoc
i17157

Funciton: Boost dvs. de 4g semnal (aws semnal )
Componente 3: 10m de cablu
Frecvența: UL
Nume De Brand: lintratek
Noi: Upgrade de ambalare cadou
Câștig: 65dB
Potrivit țări: folosit în Statele Unite ale americii, Canada, Mexic și Chile
Caracteristică: ini Dimensiune display LCD 4G amplificator de Semnal
Origine: NC(de Origine)
Componente 2: Antena Yagi + antena
Componente 1: 4g semnal de rapel
Certificare: NICI unul
Tip De Element: Celulare amplificator de semnal kit complet
Numărul De Model: 16L-AWS -S

 • Vă rugăm să asigurați-vă că Banda de Frecvență este de 4 (1700/2100 mhz) AWS Dacă frecvența nu se potrivește.Amplificator nu funcționează.

  Următoarele este metoda de testare frecvența de telefon(opriți WIFI):

  1. Telefon Android instala aplicații: sau

  Apropo, vă rugăm să asigurați-vă că în AFARA casa ta, există un mare semnal, cel puțin completă de 3 baruri pot fi primite pe telefon.

  +4G AWS BOOSTER

  +Interne Antenă omnidirecțională

  +3G în aer liber Antena Yagi

  +10meters Cablu

  +5V DC Adaptor de Alimentare (UA /UE /UK /US) 4 TIP PUTEȚI ALEGE )

  O scrisoare de la cumpărător din magazinul nostru:

  1.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa și numele complet corect, astfel încât poate primi marfa la timp;

  2. Toate elementele vor fi livrate în 2-7 zile după ce ordinul de plată a fost confrimed, mai devreme de a plăti, mai devreme veți obține elementul.

  3. Online transport gratuit pretul include doar costul produsului și de curier gratuit .nu include orice fiscale sau vamale taxe care pot fi percepute de client în țară.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să pentru a obține bunuri, dar nu suntem responsabili pentru asta.

  4. Dacă aveți orice întrebări cu noastre produse sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, mulțumesc!

  Transport

  1. .In principal oferim China post air mail pentru metoda de transport maritim și Unele mai potrivita alegere prin posta.

  2. Orice import taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Nu vom lua nici o responsabilitate.

  3. Vă rugăm să verificați de Transport și Taxa de Manipulare înainte de cumpărare.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. este corect adresa de livrare.Nu vom ține responsabil de pierdut, deteriorat, furat sau e-mail.Vă rugăm să plătească pentru asigurare, pentru a evita aceste situații.Sâmbătă, duminică și de Sărbătorile legale nu este disponibil pentru transport.

  Servicii post-vânzare

  1. Cand ai primit coletul, vă rugăm să deschideți și să verificați-l înainte de a semna.Nu semna dacă elementele sunt rupte și cere compania de livrare pentru a face o "daune certificate".În caz contrar, nu vom oferi nici o garantie si rambursare, vă mulțumim pentru înțelegere!

  2. Dragi Prieteni, dacă aveți orice întrebări sau comentarii cu privire la produsele noastre sau politici, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin ordin mesaj sau lasa-ne o adresa de e-mail .vom răspunde în termen de 24 de ore.

  Feedback-ul

  1. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este extrem de important pentru noi, vă rugăm să lăsați un feedback bun de la noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

  2. Satisfactia clientului este cel mai important retur pentru noi .Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne ajuta să-l rezolve.Am înțeles sentimentul dvs. și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

  3. Am scopul de a oferi la Nivel de Top de Servicii pentru Clienți.Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

  Etichete: cutie umt, 4 trupa semnal de rapel, extensie sata, votek celulare amplificator, lintratek 4g masina, curea pentru femei, lintratek, 4g booster de semnal, amplifica celulare, faianta.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare