Autentic pen 3D de imprimare 3d pen-3d 1,75 mm filament pla cadouri de Craciun+pictura gratuit desene+ transport gratuit 5 v 2A adaptor usb Autentic pen 3D de imprimare 3d pen-3d 1,75 mm filament pla cadouri de Craciun+pictura gratuit desene+ transport gratuit 5 v 2A adaptor usb Autentic pen 3D de imprimare 3d pen-3d 1,75 mm filament pla cadouri de Craciun+pictura gratuit desene+ transport gratuit 5 v 2A adaptor usb Autentic pen 3D de imprimare 3d pen-3d 1,75 mm filament pla cadouri de Craciun+pictura gratuit desene+ transport gratuit 5 v 2A adaptor usb Autentic pen 3D de imprimare 3d pen-3d 1,75 mm filament pla cadouri de Craciun+pictura gratuit desene+ transport gratuit 5 v 2A adaptor usb

Autentic pen 3D de imprimare 3d pen-3d 1,75 mm filament pla cadouri de Craciun+pictura gratuit desene+ transport gratuit 5 v 2A adaptor usb

43.53lei 28.31lei
In stoc
i17162

Adaptor de curent: DC 5V 2A sau
Formarea: Pen 3d / 3d printer pen
culoare: Alb/Albastru/Rosu/Galben/
Viteza De Imprimare: 3 viteze/Reglabil
Tip Adaptor: TOATE
Temperatură scăzută(low speed): 190
Nume De Brand: MOUGOL
Temperatură înaltă(high speed):
Imprimarea Temperatura: Reglabil
NPUT: AC 100v-240v
Greutate: 52
Numărul De Model: GW-6
Temperatura medie(viteza medie): 200
Filament: ABS/filament PLA

 • Dragi prieteni, vă rugăm să colecteze vouchere de cumpărături și de a face cumpărături mai favorabile.Rapid de transport maritim : transportul în termen de 24 de ore

  F&Q

  1, Ce Vârstă Copiii Pot Folosi acest Produs?

  Echipamentul Este Potrivit Pentru Copiii de Peste 6 Ani Și Adulți.Dar vă Rugăm să Rețineți Că:nu Atingeți Duza atunci Când Este de Lucru.

  2, ai vreun certificat pe imprimare 3D stilou?

  Da ,produsele noastre au marcajul CE,FCC,EN71 și certificat ROHS .și model de utilitate, de brevete și Brevete de Invenție!

  3, de câte Zile Este Nevoie Pentru a sosirii Mele Acasă?Și Dacă logistica Numărul le Furnizați Pot Fi Urmăriți ?

  În mod normal, Acesta Va avea Nevoie de 10-23 de Zile de La Sosirea la Adresa ta.Și logistica Număr De 100% Pot Fi Urmăriți În Internet.

  4, Ce Despre serviciile post-vânzare?și Ce ar Trebui să fac Dacă am Întâlni Unele Probleme Cu Produsul?

  Noi vă Va Oferi O perfecta După-Vânzare de Servicii Pentru Clientul Nostru,Pentru Promisiunea de A Lăsa Să-și facă Un Fericit Cumpărături În Magazinul Meu!Dacă te Întâlnești Probleme ,vă Rugăm să Contactați Serviciile Noastre în Primul rând, Dar Nu Deschide Disputa ,și Vom Încerca Noastre cele mai Bune pentru a vă ajuta Să Solver-L!

  Despre Livrare:

  1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. ( Cu excepția unor țări și APO/FPO)

  2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

  3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

  4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

  Returnare Și Rambursare :

  1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.

  2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire.

  3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Interventie-timpurie.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

  Despre Garanție:

  1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

  2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

  Despre Feedback-Ul:

  Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

  Etichete: mazda 3 bk tuning, 3mm filament conector, 3d pen, 3d set pix, crăciun diamant vopsea, Imprimanta 3d, 3d creion, 3d doodler, Bean, adaptor pentru 3d pen.

 • Recenzii (1)

  • Amandastclair

   Great product deliver quickly thank you

  Scrie o recenzie

Produse similare