Aventură în aer liber Magazinul VIP pentru Luan Alves Aventură în aer liber Magazinul VIP pentru Luan Alves Aventură în aer liber Magazinul VIP pentru Luan Alves Aventură în aer liber Magazinul VIP pentru Luan Alves Aventură în aer liber Magazinul VIP pentru Luan Alves Aventură în aer liber Magazinul VIP pentru Luan Alves

Aventură în aer liber Magazinul VIP pentru Luan Alves

35.96lei
In stoc
i17234

culoare: verde, negru, rosu, violet, galben (optional
Cerere: Cauciuc Șir Piept Producător
Numele Departamentului: Unisex
Origine: NC(de Origine)
Funcția: Cuprinzător Exercițiu De Fitness
Numărul De Model: 2080 mm

  • *1.Puteți face instruire cu benzile de rezistență să piardă în greutate și de a construi musculare. *2.Poți să faci stretching exercițiu de warm-up cu benzile de rezistență. *3.Se poate îmbunătăți în mod eficient musculare,activitatea fizică și flexibilitate. *4.Potrivit pentru sportivi,personalul de birou,fanii de sport și exerciții în aer liber,sală de sport și acasă.

    Caietul de sarcini: Material: Latex DIMENSIUNE (L*W*H) 2080mm*4.5 mm*6.4 mm----Galben 2080mm*4.5 mm*13mm----Roșu 2080mm*4.5 mm*21mm----Negru 2080mm*4.5 mm*32mm----Violet 2080mm*4.5 mm*45mm----Verde Pachetul de conținut (opțional): Conținut de 1: 1 * Yoga bandă de tensiune Conținut 2: 5 * Yoga bandă de tensiune Notă: 1.Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți. 2.Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

    Etichete: cupa vip, redmi 10x 5g global, redmi9c, cupe vip, versiune globală, articole vip, redm8, c18, oamenii vip, negru vip.

  • Recenzii (0)

    Scrie o recenzie

Produse similare