Educație timpurie de Memorie de Șah Grădiniță de Formare de Memorie Concentrare de Interacțiune Părinte-copil Jucării Educative Educație timpurie de Memorie de Șah Grădiniță de Formare de Memorie Concentrare de Interacțiune Părinte-copil Jucării Educative Educație timpurie de Memorie de Șah Grădiniță de Formare de Memorie Concentrare de Interacțiune Părinte-copil Jucării Educative Educație timpurie de Memorie de Șah Grădiniță de Formare de Memorie Concentrare de Interacțiune Părinte-copil Jucării Educative Educație timpurie de Memorie de Șah Grădiniță de Formare de Memorie Concentrare de Interacțiune Părinte-copil Jucării Educative Educație timpurie de Memorie de Șah Grădiniță de Formare de Memorie Concentrare de Interacțiune Părinte-copil Jucării Educative

Educație timpurie de Memorie de Șah Grădiniță de Formare de Memorie Concentrare de Interacțiune Părinte-copil Jucării Educative

22.01lei 16.27lei
In stoc
i1725

Avertizare: Nu mânca
Intervalul De Vârstă: 2-4 Ani
Tema: Animale & Natura
Nume De Brand: OCDAY
Origine: NC(de Origine)
Numărul De Model: memorie de șah

 • Caracteristici:

  1. Capacitatea de exercițiu: există mai multe moduri de a juca, astfel încât copiii pot să-și exercite memoria lor, de observare și atenție în procesul de joc.

  2. Sănătoase, fără miros: această jucărie este fabricat din materiale naturale de lemn și multi-pas proces, care este sănătos și fără miros.

  3. Netedă și în condiții de siguranță: fiecare piesă a fost atent șlefuită, și atingere este buna si nu va doare mana.

  4. Culori bogate: piesele de șah au șase culori, fiecare cu patru culori.Culorile sunt luminoase și ușor de reținut.

  Descriere:

  1. Produsul este sănătos și benefic.

  2. Este potrivit pentru copii să se joace cu familiile lor și de a exercita abilitățile lor în toate aspectele de mai devreme.

  Caietul de sarcini:

  Electrice: nu

  Material: Lemn

  Dimensiune: 18*1.5 cm (tablă de șah), 4.3*1.5 cm (șah), 2 cm (zaruri)

  Culoare: colorat

  Pachetul Inclus:

  1×tablă de șah

  24×șah

  1×zaruri

  Note:

  1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

  2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

  Etichete: tabla de șah, lemn copaci jucarii, copil inteligent jucărie, copii educative jucarii, șah, educația copilului, dezvoltare jucarii educative, preșcolar, companie joc, set de șah.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare