DHX SW USB Himalaya crystal rose lampa de sare naturale sculptate de mână, lumină caldă, sare de mare, pietre de cristal lumina de noapte pentru purificator de aer DHX SW USB Himalaya crystal rose lampa de sare naturale sculptate de mână, lumină caldă, sare de mare, pietre de cristal lumina de noapte pentru purificator de aer DHX SW USB Himalaya crystal rose lampa de sare naturale sculptate de mână, lumină caldă, sare de mare, pietre de cristal lumina de noapte pentru purificator de aer DHX SW USB Himalaya crystal rose lampa de sare naturale sculptate de mână, lumină caldă, sare de mare, pietre de cristal lumina de noapte pentru purificator de aer DHX SW USB Himalaya crystal rose lampa de sare naturale sculptate de mână, lumină caldă, sare de mare, pietre de cristal lumina de noapte pentru purificator de aer DHX SW USB Himalaya crystal rose lampa de sare naturale sculptate de mână, lumină caldă, sare de mare, pietre de cristal lumina de noapte pentru purificator de aer

DHX SW USB Himalaya crystal rose lampa de sare naturale sculptate de mână, lumină caldă, sare de mare, pietre de cristal lumina de noapte pentru purificator de aer

77.25lei
In stoc
i17285

Nume De Brand: DHX SW
Material: Cristal
Caracteristică Regională: Europa
Tema: Dragoste
Stil: cu feng shui

 • Știm cu toții că nu există nici un fel de frunze în cuvânt,pentru că ei sunt naturali,de asemenea, pietrele sunt naturale, deci nu va fi un pic diferit de fiecare bucată.Vom livra produsele la întâmplare,vă rugăm să rețineți că,dar promitem că vom oferi cea mai bună calitate.

  Note

  Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.După cum este cunoscut tuturor, fiecare piatră naturală are propriile caracteristici, și nu există nici aceeași existență.Vă rugăm să nu te superi dacă produsele pe care le primiți sunt diferite de cele prezentate in imagine.

  Termenii De Livrare

  Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

  Postul va fi livrat de la China Post de Standard de Transport maritim Internațional (cu număr de urmărire) în General 10-30 zile, unele țări ar putea fi de 30-60 de zile.

  Feedback-ul

  Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!!

  Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Vă mulțumesc!

  Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să contactați cu noi în orice moment, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine.

  Multumesc pentru venirea ta!

  Etichete: perna bentita, himaliyan lampa de sare, lampa de sare, hang instrument, electric lampa de sare, ghirlanda inima, himalaya sare roz, plafon negru, rose quartz bagheta de argint, himalaya sare de piatră.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare