Miere Instrument Din Oțel Inoxidabil Bistrat Miere Filtre Filtru De Rețea Ecran Ochiurilor De Plasă Filtru Apicultura Instrumente De Miere Instrumente Miere Instrument Din Oțel Inoxidabil Bistrat Miere Filtre Filtru De Rețea Ecran Ochiurilor De Plasă Filtru Apicultura Instrumente De Miere Instrumente Miere Instrument Din Oțel Inoxidabil Bistrat Miere Filtre Filtru De Rețea Ecran Ochiurilor De Plasă Filtru Apicultura Instrumente De Miere Instrumente Miere Instrument Din Oțel Inoxidabil Bistrat Miere Filtre Filtru De Rețea Ecran Ochiurilor De Plasă Filtru Apicultura Instrumente De Miere Instrumente

Miere Instrument Din Oțel Inoxidabil Bistrat Miere Filtre Filtru De Rețea Ecran Ochiurilor De Plasă Filtru Apicultura Instrumente De Miere Instrumente

72.86lei
In stoc
i17397

Nume De Brand: CWXTGS

 • Descriere produs

  Dublu sită filtru miere din oțel inoxidabil filtru ecran apicultura.

  Două ecrane au două ecrane pentru a filtra impuritățile din miere, albinele sunt realizate din oțel inoxidabil.

  Dublu filtru miere are o aplicație universală pentru cele mai multe butoaie, și brațul reglabil permite filtrului să fie potrivite pentru o gamă largă de barili.

  Dublu ecran ochiurilor de plasă are dublu-strat de ecran, care poate în mod eficient filtru de miere; filtru mare ecran și mâner.

  Filtru pentru miere este un echipament de important pentru extragerea mierii.

  Caracteristic

  Filtru pentru miere este un echipament de important pentru miere, echipamente de extracție a făcut de înaltă calitate din oțel inoxidabil.

  Dublu filtru miere are un universal se potrivesc pentru cele mai multe butoaie, și brațul reglabil vă permite filtre pentru a fi potrivite pentru o gamă largă de barili.

  Acesta vă permite de a filtra impuritățile din miere.

  La dublu, sita poate în mod eficient filtru de miere.

  Un mare filtru cu o trage de mână.

  Etichete: tutun narghilea, masca de miere minunata, costum sitka, albine ochiurilor de plasă, albina ține, mici extractorul de miere, drăguț perie, miere de albine, filtru miere, antic apicultura instrumente.

 • Recenzii (1)

  • Fransjohn77

   The delivery is long, the goods are satisfied, I recommend.

  Scrie o recenzie

Produse similare