Machiaj organizator Acasă Cutie de Depozitare Europeană transparentă tampoane de Bumbac machiaj organizator desktop masa de toaleta machiaj cutie cu capac Machiaj organizator Acasă Cutie de Depozitare Europeană transparentă tampoane de Bumbac machiaj organizator desktop masa de toaleta machiaj cutie cu capac Machiaj organizator Acasă Cutie de Depozitare Europeană transparentă tampoane de Bumbac machiaj organizator desktop masa de toaleta machiaj cutie cu capac

Machiaj organizator Acasă Cutie de Depozitare Europeană transparentă tampoane de Bumbac machiaj organizator desktop masa de toaleta machiaj cutie cu capac

20.30lei
In stoc
i17410

Material: Plastic

 • Dimensiunea produsului: 7.5 x 6.5 x 14 Hcm

  Material: PS

  Greutate: Aproximativ 160g

  Utilizare: Machiaj de stocare,instrumente de Spălare de stocare, Acasă și care pleacă de utilizare

  Atenție: Mărimea de eroare, doar pentru referință.

  Ø atunci Când plasați comanda, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Va vom trimite produsul în termen de 10 zile după ce plata dvs. este finalizată.

  Ø de obicei, durează 15-60 zile pentru livrare, nu Putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale

  Ø Dacă preferați alte metode de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă mulțumesc foarte mult. (Vă rugăm să notă: este posibil să apară costuri suplimentare, cum ar fi expres)

  Ø costul De transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. Ø Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre , vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele .

  Ø Dacă aveți orice probleme cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca feedback-ul negativ sau deschide disputa.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

  Ø servicii pentru Clienți de timp: Beijing timp Mon.- Sat. 9am-6pm.

  Dimensiune produs: 2 4 x 21 x 9 Hcm

  Material: Poliester

  Greutate: Aproximativ 200g

  Utilizare: Machiaj de stocare,instrumente de Spălare de stocare, Acasă și care pleacă de utilizare

  Etichete: cutie organizator machiaj, container pentru depozitare larg, lampa de pe oglinda, cutie cu capac, hârtie sunat, alb pansamente, acrilice vanitate, acril lichid dozator, perie organizator cu capac, machiaj storag.

 • Recenzii (1)

  Scrie o recenzie

Produse similare