Reglabil Suport pentru Laptop Portabil Suport Notebook Stand Pentru Macbook Pro Computer de Răcire Suport Coloană Laptop Suport birou coloană Reglabil Suport pentru Laptop Portabil Suport Notebook Stand Pentru Macbook Pro Computer de Răcire Suport Coloană Laptop Suport birou coloană Reglabil Suport pentru Laptop Portabil Suport Notebook Stand Pentru Macbook Pro Computer de Răcire Suport Coloană Laptop Suport birou coloană Reglabil Suport pentru Laptop Portabil Suport Notebook Stand Pentru Macbook Pro Computer de Răcire Suport Coloană Laptop Suport birou coloană Reglabil Suport pentru Laptop Portabil Suport Notebook Stand Pentru Macbook Pro Computer de Răcire Suport Coloană Laptop Suport birou coloană Reglabil Suport pentru Laptop Portabil Suport Notebook Stand Pentru Macbook Pro Computer de Răcire Suport Coloană Laptop Suport birou coloană

Reglabil Suport pentru Laptop Portabil Suport Notebook Stand Pentru Macbook Pro Computer de Răcire Suport Coloană Laptop Suport birou coloană

85.87lei 61.83lei
In stoc
i17421

Caracteristică 18: Pentru MacBook Pro Suport stativ
Caracteristica 16: Suport pentru Laptop titular
Caracteristica 5: Aliaj de aluminiu notebook stand
Origine: NC(de Origine)
Caracteristică 19: Metal Laptop Pliabil Suport/Suport Pentru Tabletă
Caracteristică 2: Pliere-Suport Pentru Laptop
Caracteristica de 10: pentru MacBook Air Pro
Caracteristica 7: Reglabil Aluminiu Birou Laptop
Caracteristică 17: Suport stativ pentru Xiaomi Air 13.3
Caracteristică 8: Pliere Reglabil Titularul Desktop
Caracteristică 6: Pentru iPad Macbook Pro Air Notebook
Caracteristică 4: Reglabil Suport Pentru Laptop
Caracteristica 11: pentru samsung Galaxy Tablete Stand
Caracteristică 9: Reglabil Aluminiu Laptop Riser Titular
Nume De Brand: lieve
Caracteristică 15: Suport pentru Laptop din aluminiu
Caracteristica 12: Laptop stand pentru iPad Pro/iPad Air/iPad 10.2
Cerere: Laptop
Caracteristică 1: Pentru MacBook
Caracteristică 20: Calculatorul sta
Caracteristică 14: Laptop Titular
Caracteristică 3: Suport Pentru Laptop
Caracteristică 13: Laptop Holder/stand de Laptop

 • Reglabil Pliabil Laptop Stand Non-Alunecare Desktop Notebook Holder Suport pentru Laptop pentru Pro Air iPad Pro DELL (P17) 1. Partea de jos și de sprijin piesele sunt realizate din silicon anti-alunecare tampoane pentru a preveni notebook de la alunecarea și de a evita dae la computer 2. Triple-a încolțit este stabil, de înaltă frecvență de tastare nu se agită 3. Funcționare la temperaturi ridicate va accelera procesul de îmbătrânire a hardware-ul computerului, gol de disipare a căldurii de design, nu este rapidă a căldurii, lăsați computerul respira 4. Direct schelet adoptă aliaj de aluminiu de structura de sprijin, portanți puternice, ușor de a transporta 35 de kg de articole, stabil și ușor de a dae. 5. Confortabil postură ședință, design ergonomic Aplicație: Laptop, iPad, tableta Feature1: Reglabil pliere-suport pentru laptop titularul Feature2: Pentru xiaomi, Lenovo, HP, Dell, Asus, Acer Laptop Feature3: Non-Alunecare silicon Facilitate4: Stabil, fără agitare Feature5: Multi-funcțional suportul Feature6: Pentru iPad Masa Culoare: gri / argintiu Material: metal Dimensiune: 238*265*25MM PachetContinut: 1 x notebook stand Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.Rețineți că această legătură are trei stiluri (P18, P17, P11) din paranteze pentru a alege de la.P18 este un dublu-strat înălțime-consolidarea suportului, fără a simțit sac; P17 este un dublu-strat suport cu pâslă sac (prezentat în video); P11 este un portabil cu suport simțit sac Reglabil Pliabil Laptop Stand Non-Alunecare Desktop Notebook Holder Suport pentru Laptop pentru Pro Air iPad Pro DELL (P18) dublu-strat suport laptop este fabricat din aliaj de aluminiu, care este robust si durabil, cu suport stabil, și de sprijin de greutate poate ajunge la 15 kg.Ușor și pliabil, acest portabil stand poate fi folosit pentru Tableta dimensiune Laptop:25x23x5cm Material:aliaj de Aluminiu culoare:Gri Argintiu Continut Pachet: 1 x suport pentru laptop Numai cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  De BAZĂ

  INFORMAȚII DESPRE PRODUS

  Pliabil Suport Pentru Laptop Și Carte (P11)

  Ultra-subțire pliabil 8 Unghi Reglabil suport pentru laptop,ergonomic unghiul de elevație protejează utilizatorul coloanei vertebrale cervicale și a sănătății ochilor.Din aliaj de aluminiu durabil, mai multe siliconi oferi cea mai bună protecție pentru echipamente,design special r ervă de numerar cablu de calculator gol pentru depozitare ușoară.compatibil pentru 11-17 inch laptop.Cea mai buna alegere pentru munca de zi cu zi și de călătorie de afaceri.

  Caracteristici

  • 8 Unghiuri Reglabile

  • Design Ultra-subțire,portabil pentru munca de zi cu zi și de călătorie de afaceri

  • Pad silicon pentru furnizarea de cea mai bună protecție pentru dispozitiv

  • Stabil și durabil de Aluminiu

  Parametru

  • Mod: SLS1011

  • Culoare:Argintiu/DeepGray

  • Material: aliaj de Aluminiu+Silicon

  • Modele aplicabile:11-17 inch laptop

  Etichete: leshp laptop titular, de sex feminin notebook holder, laptop cool pad, laptop riser sta, k2 sta, macbook, suport mac book pro, notepad, macbook sta, aluminiu laptop cooling stand.

 • Recenzii (1)

  • Xlnliuyifei

   Strong sturdy frame, good craftsmanship. Good quality aluminum. Holds a 4kg / 9lb 17,3" laptop with ease. Small hex key comes with product so you can tighten screws to better optimize the load bearing mechanism. Would recommend for anyone looking for a good laptop stand.

  Scrie o recenzie

Produse similare