BUCURIA REVISTE de Lumină Led Kit Pentru 10221 război Stea Super Star Destroyer Compatibil Cu 05028/35003 , Nu Buidling Blocuri Model BUCURIA REVISTE de Lumină Led Kit Pentru 10221 război Stea Super Star Destroyer Compatibil Cu 05028/35003 , Nu Buidling Blocuri Model BUCURIA REVISTE de Lumină Led Kit Pentru 10221 război Stea Super Star Destroyer Compatibil Cu 05028/35003 , Nu Buidling Blocuri Model BUCURIA REVISTE de Lumină Led Kit Pentru 10221 război Stea Super Star Destroyer Compatibil Cu 05028/35003 , Nu Buidling Blocuri Model BUCURIA REVISTE de Lumină Led Kit Pentru 10221 război Stea Super Star Destroyer Compatibil Cu 05028/35003 , Nu Buidling Blocuri Model BUCURIA REVISTE de Lumină Led Kit Pentru 10221 război Stea Super Star Destroyer Compatibil Cu 05028/35003 , Nu Buidling Blocuri Model

BUCURIA REVISTE de Lumină Led Kit Pentru 10221 război Stea Super Star Destroyer Compatibil Cu 05028/35003 , Nu Buidling Blocuri Model

162.68lei 146.40lei
In stoc
i17492

Instrucțiuni: Manual De Instrucțiuni
Plastic Tip: ABS
Dimensiune Bloc: Mic bloc(Compatibile cu Lego)
Plastic Forma Bloc: Auto-Blocare Cărămizi
Material: Plastic
Pachet: Nou In Cutie Originala
Notă Importantă: Numai LED Light Set ,Nu Includ Construirea Modelului
CE: Certificat
Mod Deschis: Banca de putere ,Cutie Baterie,USB Hub
Certificare: CE
Origine: NC(de Origine)
Gen: Unisex
Tip: BLOCURI
Intervalul De Vârstă: > 6 ani
Putere: Mai puțin de 5v
Pachetul Include: LED Light Set
Numărul De Model: LLK49
Nume De Brand: BUCURIA MAGS
Avertizare: necomestibile

 • Brand : BUCURIE MAGS

  Tip de element : Lumina LED Set

  Articol Nr :LLK49

  Material : Plastic

  Plastic Tip : ABS

  Plastic Bloc De Forma : Auto-Blocare Cărămizi

  Putere : mai Puțin de 5V

  Conectați Mod : Banca de Putere, Cutie Baterie, USB-Hub

  Pachet : Nou In Cutie Originala

  Pachetul Include : Doar Lumina LED Set

  Instrucțiuni : Manual De Instrucțiuni

  Notă importantă: Aceasta Este o de Iluminat cu Led Kit Numai.Toate Blocurile Set Prezentat În Imagini Și Clipuri Video Sunt Doar Pentru Spectacol De Iluminat, Nu Include Construirea De Modelul Stabilit .

  1.O ucidă plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda .dacă nu puteți verifica afară imediat după licitație de aproape .Vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou de plată trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

  2.Ca ordin anulat, plata se va întoarce în 3-7 zile după disputa complete.

  Dacă încă nu, vă Rugăm să verificați cu Client Service On-line ,Atunci puteți vorbi cu Interventie-timpurie.ro personal.

  3.Magazinul nostru nu accepta plata prin Paypal.

  1.Va vom trimite pachetul în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată.

  2.Dacă aveți nevoie pentru a modifica ordinea adresa și numărul de Telefon,vă Rugăm să ne contactați în termen de 12 de ore.

  3.Dacă nu ați primit comanda după 45 de zile,vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.

  4.Datorită coletul este pe drum sau de urmărire problemă ,vă Rugăm să ne contactați înainte de a deschide dispute.Vom rezolva problema până când ordinul de închidere!

  Stimate cumpărător,vă Mulțumim pentru achiziție și vine din nou!

  Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și sperăm că veți avea un bun spirit comercial in magazinul nostru

  1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre,vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele

  2.Când aveți orice problemă cu comanda , vă Rugăm să ne contactați înainte de a deschide disputa și se lasă feedback neutru sau negativ .

  3.Dacă te-au produs spectacol de cumpărare și produs link-ul de pe SNS sau Facebook , Vom oferi, de asemenea, o reducere sau un cadou pentru următoarea comandă .

  Etichete: Copilul Yoda, lein stele blocuri, bloc construi, bloc stea de război, nuogao star wars, sabl star wars lumina, lego super star destroyer autocolant, super star destroyer lego mini, star wars figuren lego, tricou star trek.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare