Autool EM335 Batteryless Jump Starter Auto cu Ultracapacitor Utilizarea Nelimitată Auto 12V Urgență Banca de Putere Instantanee de Încărcare Autool EM335 Batteryless Jump Starter Auto cu Ultracapacitor Utilizarea Nelimitată Auto 12V Urgență Banca de Putere Instantanee de Încărcare Autool EM335 Batteryless Jump Starter Auto cu Ultracapacitor Utilizarea Nelimitată Auto 12V Urgență Banca de Putere Instantanee de Încărcare Autool EM335 Batteryless Jump Starter Auto cu Ultracapacitor Utilizarea Nelimitată Auto 12V Urgență Banca de Putere Instantanee de Încărcare Autool EM335 Batteryless Jump Starter Auto cu Ultracapacitor Utilizarea Nelimitată Auto 12V Urgență Banca de Putere Instantanee de Încărcare Autool EM335 Batteryless Jump Starter Auto cu Ultracapacitor Utilizarea Nelimitată Auto 12V Urgență Banca de Putere Instantanee de Încărcare

Autool EM335 Batteryless Jump Starter Auto cu Ultracapacitor Utilizarea Nelimitată Auto 12V Urgență Banca de Putere Instantanee de Încărcare

687.15lei 508.49lei
In stoc
i1755

Costum pentru: -40°C în aer liber, folosind
Origine: NC(de Origine)
Function3: masina jump starter,dispozitiv de pornire
Notă: Nu poate încărca telefonul mobil
Rata De Conversie: >90%
Timp De Încărcare: doar 3 minute
Extern De Certificare De Testare: ce
Function1: dispozitiv de pornire,starter pentru masina
Costum Doar Pentru: 12V încărcare
Nume De Brand: autool
Articol Greutate: 1.8kg
Numărul De Built-in Baterii: 2
Tensiune: 12V
Function2: masina jump starter banca de putere,booster
Curent De Vârf: 1000 O
Încărcare Rapidă: Două-Mod De Încărcare Rapidă
Capacitate baterie(mAh): >30000

 • Autool EM335 Batteryless Jump Starter Auto cu Ultracapacitor Utilizarea Nelimitată Auto 12V Urgență Banca de Putere Instantanee de Încărcare

  Acest aparat nu conține o baterie, și are doar un super-condensator (super-condensatorul este complet diferit de baterii obișnuite și nu stochează o mulțime de putere), așa că acest produs nu trebuie să fie încărcat cu USB în viața de zi cu zi.Acest aparat poate fi utilizat atunci când mașina nu poate porni din cauza lipsei de putere a motorului.Prima clemă cele două capete de sârmă clipuri la motor de masina;apoi așteptați timp de trei minute;în sfârșit,aparatul se poate transforma în mod automat pe și porniți motorul cu insuficiente de energie electrică.Aparatul are nevoie doar de o mică tensiune și curent a motorului pentru a permite dispozitivului pentru a începe și efectua funcția de urgență pornind motorul mașinii.

  INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE:

  1.Aparatul este conceput pentru vehicul de urgență începe în timp ce rulează tensiune de baterie de mașină. 2.DE OPERARE INFORMATII: 3.Nu poate porni vehiculul, deoarece de joasă tensiune de baterie de mașină, Conectează dispozitivul la 12V baterie de masina de cleme crocodil, rosie clemă pentru pozitiv si negru clema de la negativ.Se va transfera restul de energie electrică la capacitățile de formă baterie de mașină și indică ÎNCĂRCARE de pe dispozitiv screen.By apăsând START pentru a porni vehiculul în timp ce se indică încărcarea COMPLETĂ pe aparat în decurs de 3-5 minute.Dacă nu se indică încărcarea COMPLETĂ după 3-5 minute, înseamnă că mașina acumulatorul este pe punctul de tensiune.În acest caz, vă Rugăm să încărcați dispozitivul prin banca de putere, DC adaptor sau alte baterii de mașină, după ce acesta indică o ÎNCĂRCARE COMPLETĂ pe ecranul dispozitivului în decurs de 3-5 minute.Apoi apăsați butonul START pentru a porni autovehiculul. 4.Dacă dispozitivul tot nu pot să-l plătesc pentru a porni autovehiculul de la operațiunile menționate mai sus.Vă rugăm să backup de utilizare moduri de a reîncărca dispozitivul, cum ar fi baterie de masina, power bank, laptop etc.

  ÎNCEPE VEHICUL:

  1.TUTN de PE dispozitiv și atunci când se indică o ÎNCĂRCARE COMPLETĂ, conectați clemele corect cu baterie de masina. 2.Apăsați START întârzieri de 10 SECUNDE butonul (butonul Roșu), aparatul va afișa numărătoarea inversă în 10S.și după 10S, nu va fi de afișare "activați ACUM".Sirena va emite un bip pentru a indica gata pentru a porni motorul.În timpul procesului de numărare în jos, apăsați butonul de PORNIRE întârzieri de 10 SECUNDE butonul (butonul Roșu) din nou pentru a anula 10S numărătoarea inversă.Acest design este convenabil pentru o persoană să opereze, nu este suficient timp pentru a intra în zona de conducere după apăsarea butonului. 3.Apăsați START (butonul Verde) pentru a intra în start-up în mod direct.Acest lucru este convenabil pentru două persoane pentru a opera în același timp. 4.Dispozitivul va afișa "SUB TENSIUNE, ÎNCĂRCARE, vă ROG," dacă funcționează sub baterie descărcată.

  NOUL SUPERCAPACITOR STARTER ESTE PE DEPLIN PROTEJATE:

  1.Peste Sarcina Si Scurt-Circuit De Protecție Pentru suprasarcina si scurt-circuit (a începe procedurile sunt în pretenții), aparatul generează avertizare (bip ascuțit) pentru a avertiza utilizatorul, "MOTORUL" simbolul va clipi, vă rugăm să verificați dacă există vreo defecțiune internă sau motorul de salt start capacitatea.După ce scoateți aligator cleme, aparatul se va opri bip. 2.Reverse Electron De Protecție La Polaritate Dacă inversat electron polaritatea este conectat, aparatul generează alert (s-au grăbit bip) pentru a avertiza utilizatorul, de "BATERIE AUTO" simbolul va clipi alternativ, vă rugăm să eliminați aligator cleme sunt eliminate și reconectați corect.Odată ce aligator cleme, aparatul se va opri generatoare de semnal. 3.Supra-încărcare de Protecție Dacă DC intrare sau aligator cleme primi anormal de înaltă tensiune din surse externe, aparatul generează alerta sonor pentru a avertiza utilizatorul, RĂU "BATERIE" simbolul va clipi, vă rugăm să eliminați aligator cleme sau DC sursa de intrare și verificați pentru a asigura tensiunea de intrare este corectă.Odată ce aligator cleme sunt eliminate, aparatul se va opri generatoare de semnal. 4.Peste Temperatura De Protecție Dacă aparatul este folosit intens sau în condiții extreme de temperatură înaltă, micro-procesor controlat circuitele electronice va interzice de urgență caracteristică.Vă rugăm să încercați din nou după un moment, sau de a folosi aparatul în mediu adecvat.

  Panoul de Control descriere:

  1)power on/off: 2)aparatul este complet încărcat, apăsați START pentru 10 secunde (butonul rosu) Apăsați și țineți apăsat butonul de pornire și întârzierea 10S (butonul roșu) buton va fi oprit. 3)dispozitivul va porni automat în starea de încărcare și nu poate fi oprit. 4)După 30 de minute, aparatul se va opri automat, fără de operare și alimentarea.

  Lista De Ambalare

  Etichete: banca de putere, jump starter auto, 70mai jump starter, jump starter suoki, aparatul începe, yaber masina jump starter putere banca, baterie auto starter, Jump Starter, lichidului de răcire ecartament, motor auto tester.

 • Recenzii (4)

  • Nicolegubbels

   I received the product. Thank you. I tested it with the battery disconnected. The 3.4L gasoline engine was able to start. The 1.5L diesel engine could not be started. It is presumed to be due to "Over Load & Short Circuit Protection". Diesel engines also require glow, so this product may not be suitable, but it is recommended for gasoline engines.

  • Golishevaeelexex

   Very good quality

  • Timofei Kroft

   highly recommended. easy to use and powerful.

  • Leha Antonov

   Trustworthy and reliable seller of Ultracapacitor Car Jumpstarter. Seller is very responsive and I had a pleasant deal. I am yet to try the item but it looks very well made and of top quality. Recommended to all. A+++.

  Scrie o recenzie

Produse similare