MTELE Brand de Lumină LED Kit Pentru 75930 MTELE Brand de Lumină LED Kit Pentru 75930 MTELE Brand de Lumină LED Kit Pentru 75930 MTELE Brand de Lumină LED Kit Pentru 75930 MTELE Brand de Lumină LED Kit Pentru 75930 MTELE Brand de Lumină LED Kit Pentru 75930

MTELE Brand de Lumină LED Kit Pentru 75930

77.25lei 69.52lei
In stoc
i176

Material: Plastic
Plastic Tip: ABS
Tip: BLOCURI
Avertizare: necomestibile
Mod Deschis: Banca de putere ,Cutie Baterie,USB Hub
Dimensiune Bloc: Mic bloc(Compatibile cu Lego)
Gen: Unisex
Pachetul Include: LED Light Set
Notă Importantă: Numai LED Light Set ,Nu Includ Construirea Modelului
Putere: Mai puțin de 5v
Plastic Forma Bloc: Auto-Blocare Cărămizi
Intervalul De Vârstă: > 6 ani
Nume De Brand: MTELE
Origine: NC(de Origine)
Numărul De Model: LLK157
Pachet: Nou In Cutie Originala
Instrucțiuni: Detalii Manualul De Instrucțiuni

 • Filiala : MTELE

  Element : Lumina LED Set

  Material:Plastic

  Plastic Tip:ABS

  Plastic Bloc De Forma:Auto-Blocare Cărămizi

  Pachet :Nou In Cutie Originala

  Pachetul Include : Led Light Set și de Detaliu Instrucțiunile de manuale

  Notă : Nu Include Modelul De Construcție , Folosind Putere Mai mică de 5V Sau Banca de Putere Și USB Hub

  1. Va vom trimite pachetul în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. a fost comfirmed.

  2. Dacă aveți nevoie pentru a modifica ordinea adresa și numărul de Telefon , vă Rugăm să ne contactați sau să ne dea un mesaj în termen de 12 de ore.

  3.Dacă nu ați primit comanda dupa 30 de zile, vă Rugăm să ne contactați, și apoi vom urmări r comanda și de a lua înapoi la tine asap.

  4.Datorită coletul este pe drum sau de urmărire problemă ,vă Rugăm să ne contactați înainte de a deschide dispute .Vom rezolva problema până când ordinul de închidere .

  1 O ucidă Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda .dacă nu puteți verifica afară imediat după licitație de aproape ,vă Rog, așteptați câteva minute și încercați din nou de plată trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile .

  2.Cum pentru cancled, plata se va întoarce în 3-7 zile după disputa complete .Dacă încă nu, vă Rugăm să chec k cu Client Service On-line , atunci puteți vorbi cu Interventie-timpurie.ro personal.

  3.Magazinul nostru nu accepta plata prin Paypal.

  Stimate cumpărător,vă Mulțumim pentru achiziție și vine din nou !

  Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și sperăm că veți avea un bun spirit comercial in magazinul nostru

  1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre,vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele .

  2.Când aveți orice problemă cu comanda , vă Rugăm să ne contactați înainte de a deschide disputa și se lasă feedback neutru sau negativ .

  3.Dacă te-au produs spectacol de cumpărare și produs link-ul de pe SNS sau Facebook , Vom oferi, de asemenea, o reducere sau un cadou pentru următoarea comandă .

  Etichete: angel perna, lego walker, indoraptor jucărie, Bloc, beetle kit de lego, dublu sim, hoth, sheng yuan, Buna, indoraptor lego.

 • Recenzii (1)

  • Wiredamigos

   Super! Very cool looks, and very good quality. With lighting sets are perceived differently, with new interest. Sent quickly, to Kiev came by new mail in 14 days. Packed well, all working. I think I'm in this store for a long time. Recommend.

  Scrie o recenzie

Produse similare