Fiber-Optic Wireless 2.4 ghz Stereo Gaming headset-uri pentru PS3,PS4,XBOX ONE Fiber-Optic Wireless 2.4 ghz Stereo Gaming headset-uri pentru PS3,PS4,XBOX ONE Fiber-Optic Wireless 2.4 ghz Stereo Gaming headset-uri pentru PS3,PS4,XBOX ONE Fiber-Optic Wireless 2.4 ghz Stereo Gaming headset-uri pentru PS3,PS4,XBOX ONE Fiber-Optic Wireless 2.4 ghz Stereo Gaming headset-uri pentru PS3,PS4,XBOX ONE Fiber-Optic Wireless 2.4 ghz Stereo Gaming headset-uri pentru PS3,PS4,XBOX ONE

Fiber-Optic Wireless 2.4 ghz Stereo Gaming headset-uri pentru PS3,PS4,XBOX ONE

691.54lei
In stoc
i17775

Cu Microfon: Da
Conectori: NICI unul
Suport Card De Memorie: No
Sprijin APP: No
Control Al Volumului: Da
Numărul De Model: HW-398
Buton De Control: Da
Lungimea Liniei: Nonem
Nume De Brand: huhd
Activă A Zgomotului De Fond: No
Funcția: pentru un Joc Video
Comunicare: Wireless
Este wireless: Da
Sensibilitatea: 85dBdB
Rezistent la apa: No
Origine: NC(de Origine)
Stil: Căști
huhd Model: HW-398M
Vocalism Principiu: Alte
Rezistenta: 32ΩΩ

 • Fiber-optic Wireless 2.4 ghz Stereo Gaming Căști Over-ear Casti pentru PS3,PS4,XBOX ONE de Reducere a Zgomotului căști de gaming

  Notă: atunci Când se utilizează PS4 slim, nu este nevoie să se conecteze cabluri de fibra optica.Folosi direct USB poate.

  HUHD® Fiber-optic Wireless 2.4 ghz, Noul Stereo Gaming Căști Over-ear Casti pentru Xbox 360/ps3/ps4, PC , compatibile cu XBox One Cu Utilizarea De Kinect Sau Adaptor cu Microfon Detașabil

  este un 2.4 Ghz wireless căști, special concepute pentru XBOX360,XBOX, PS3 și PS4.Emițătorul are built-in Microsoft aprobat non-driver placa de sunet USB și adoptă o pură cifre sistem de decodare.Puteți auzi atât de joc și de chat sunete prin căști curtoazie speciale de design de circuit și-a construit în amplificator.Auzi chat în timp real, suprapuse cu stereo sunete de joc.Utilizați butoanele de volum de pe căști pentru a regla volumul.

  Digital tehnologie fără fir vă permite să opereze la căști, la o distanță de 6 la 10 de metri de la transmițător -permițându-vă să se deplaseze liber în jurul fără cablu în timp ce juca jocuri.Setul cu cască poate fi utilizat pentru până la 12 ore după ce a încasat.

  Căștile se potrivesc perfect peste urechi de etanșare în sunete astfel încât să puteți juca jocuri la volume rezonabile, fără a deranja. Difuzoarele de 40 mm este de mare sensibilitate care face fiecare sunet subtil detalii sunt foarte clare și permit chiar și volum redus de sunete pentru a fi auzit în timpul de joc jocuri.

  Se folosește un semnal digital de intrare, de decodare a reveni la original sunete reale.Plug and play, pentru a sprijini pe deplin USB2.0,compatibil cu USB1.0/1.1 interfață, microfonul este detașabil.

  Este nevoie de un Xbox One adaptor atunci când se utilizează microfon de cască pe Xbox One sau puteți folosi Kinect ca microfon(Kinect sau Adaptorul nu este inclus în pachet) .Și o fibră converter este necesar atunci când utilizați setul cu cască pe vechea versiune de Xbox 360.

  Vă rugăm să încărcați complet cască înainte de utilizare .Pentru o problemă de siguranță , vă rugăm să nu utilizați setul cu cască în timpul de încărcare .Blister protejat de cască de la daune în timpul transportului.Genera automat un efect vibrații atunci când joacă jocuri sau muzica, cu puternice alamă.

  Caietul de sarcini:

  Transmițător:

  Tensiune de lucru:5V

  Curent de lucru:75mA

  Gama de frecvență:2.400-2.483 GHZ

  Frecvența spațiu:2MHz

  Transmițător rata:8dB

  Primirea/transimit distanta:≥10M,360°

  Primirea Sensibilitate:-85dB

  Cască:

  Tensiune de lucru:3.5-4.2

  Curent de lucru:75mA

  Litiu baterie:1100mAh

  Ore de lucru:15h

  Timp de încărcare: aproximativ 5h

  Gama de frecvență:2.400-2.483 GHZ

  Frecvența spațiu:2MHz

  Transmițător rata:3dB

  Eșantionare frecvență:48KHz

  Modula modul:GFSK

  Receving sensibilitate:-85dB

  SNR:85dB

  Difuzor impedanece:32Ω

  Frecvența rsponse:20-20KHz

  Microfon dimensiune: 6.0*2.7 mm

  Sensibilitate microfon:-52dB

  Direcție microfon:Omni directional

  Microfon frecventa de raspuns:100Hz-8KHz

  Ambalare cuprins:

  1 x Transmițător

  1 x set cu cască fără Fir

  1 x 3.5-2.5 cabl

  2 x USB-Micro USB cablu

  1 x Fibră de cablu optic

  1 x Microfon Detașabil

  1 x ghid de utilizare Notă: • vă Rugăm să încărcați complet cască înainte de utilizare . • Pentru siguranță , vă rugăm să nu utilizați setul cu cască în timpul de încărcare , după încărcare , programul va automat înapoi la setarea implicită.Setul de căști nu va fi disponibil •Pentru utilizarea în Xbox one , trebuie să aveți Microsoft Adaptor (Nu este inclus în cutie , vă rugăm să cumpere separat) cu 3.5 mm, 4 poli, mufă de 2,5 mm cu 3 poli jack . • Pentru a elimitate de tăiere și în afară și suna robotic cauza de transmisie interrupttion cu WIFI si bluetooth dispozitiv , vă rugăm să : 1) Încercați să utilizați cablul de conexiune la internet pentru console / PC 2) Limitează utilizarea de dispozitive bluetooth 3) Așezați transmițătorul dongle cât mai departe de consoleas posibil (nu-l pune pe partea de sus a consolei

  Etichete: magazin de căști fără fir, ps3, joc ps4, căști fără fir de 2, 4 ghz, vape hw m, cască p2, dispozitiv de management de cab wireless, havit telefon, earphon, anime cască.

 • Recenzii (2)

  • Tamlyn71

   Perfect product. Sound is very good and package was perfect.

  • Ainhoa Aguirre

   Excellent. The product is of good quality. The sound is great.

  Scrie o recenzie

Produse similare