BETON NOU RECUL TESTER SCHMIDT HAMMER POWER-GRATUIT NDT INSTRUMENT DE TESTARE BETON NOU RECUL TESTER SCHMIDT HAMMER POWER-GRATUIT NDT INSTRUMENT DE TESTARE BETON NOU RECUL TESTER SCHMIDT HAMMER POWER-GRATUIT NDT INSTRUMENT DE TESTARE BETON NOU RECUL TESTER SCHMIDT HAMMER POWER-GRATUIT NDT INSTRUMENT DE TESTARE BETON NOU RECUL TESTER SCHMIDT HAMMER POWER-GRATUIT NDT INSTRUMENT DE TESTARE BETON NOU RECUL TESTER SCHMIDT HAMMER POWER-GRATUIT NDT INSTRUMENT DE TESTARE

BETON NOU RECUL TESTER SCHMIDT HAMMER POWER-GRATUIT NDT INSTRUMENT DE TESTARE

545.10lei 441.53lei
In stoc
i178028

locul de origine: Guangdong, China (Continentală)
DIY Consumabile: ELECTRICE

 • BETON NOU RECUL TESTER SCHMIDT HAMMER

  PUTERE-GRATUIT NDT INSTRUMENT DE TESTARE

  HT-225 Beton Test Ciocan

  Model: HT-225

  Nume: Beton Test Ciocan

  Explicație:

  În concordanță withGB/T9138-1988 standarde și JJG817-93 statutele și JKHN/T23-2001 reglementări tehnice.HT-225 Beton Test de Ciocan aplicate, în general, la elementele de construcție, poduri și tot felul de componente de beton (panouri, grinzi, stâlpi, poduri) puterea.

  Caracteristici :

  1) Centrul de tijă folosind materiale importate, de înaltă precizie, rezistent la uzura;

  2) Utilizarea de super-tare carcasă din aluminiu pentru a evita pe site-ul de prejudiciu aparate, pentru a prelungi durata de viață;

  3) Indicatorul slider cu arc extern structură de inel, atât de convenabil pentru frecare de ajustare,și se asigură că indicatorul de arbore și indicatorul slider frecare uniforme, pentru a asigura precizia instrumentului.Peer-produse este relativ mare precizie, de calitate și ieftine, durată lungă de viață.

  Date Tehnice :

  Domenii de măsurare: 10-60MPa

  Energie de Impact: 2.207 J(0.225 Kgf.m)

  Primăvara extensie: 75mm

  Frecarea statică de pointer slider: 0.5 N±0.8 N

  Raza sferică sfat : 25 mm±1mm

  Medie de revenire a valorilor pe nicovală din oțel: 80±2

  Carcasa dimensiuni: Φ54*278mm

  Greutate: aproximativ 1Kg

  Accidentale Obiecte cu Instrumentul:

  1. HT-225 Beton Test Ciocan

  2. Desicant

  3. Piatră de moară

  4. Informații tehnice cu Instrumentul

  5. Manual de HT-225 Beton Test Ciocan (engleză)

  6. Robust, care transportă caz cu cheie

  Pachetul inclusiv : 1buc HT-225 Beton Test Ciocan

  100% Brand Nou , De Înaltă Calitate

  Ceea ce vedeți în imagine este ceea ce veți obține.

  transport

  Vom aranja transport maritim pentru tine în termen de 48 de Ore după ce plata a fost procesată cu excepția sărbătorilor.

  -Am expediat doar la a confirmat adresa oferite de PayPal.Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa din PayPal se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze.Dacă nu, vă rugăm să ne anunțați înainte de a te-am trimis pachetul, sau nu va fi responsabil pentru nici o pierdere.sper că ai putea înțelege.

  Pentru cumparatori:

  1: Ca un nou vânzător ebay, vă rog să-mi respecți demers, Dacă vei câștiga articol, vă rugăm să plătească o sumă de bani pentru a câștiga în termen de 3 zile.dacă nu, vă vom trimite un e-mail pentru a vă reaminti.Vă mulțumim pentru dvs. de cooperant am armonia foarte mult!!!!!

  2: vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv după ce a primit pachetul nostru sunteți mulțumit cu el.după cum știți, fiecare vânzător lucrează din greu pentru feedback-ul pozitiv.vom face același lucru cât mai curând posibil prea.

  3.Dacă aveți orice alte întrebări, vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi un feedback negativ.Lăsa feedback negativ, nu va rezolva problemele.De comunicare între vânzător și cumpărător este mai important și mai eficient decât a lăsa un feedback negativ.

  4.Vom face noastre cele mai bune pentru a păstra legătura în timpul tranzacției, dacă aveți orice întrebare cu privire la elementul din listă, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne, suntem siguri că vom ajunge la un acord pentru a rezolva problema.

  Etichete: pdt, consolidat ciocan electric, revenire ciocan lista de preturi, instrument tester, Test, rezistenta betonului, test led, beton rebound preț ciocan, electric inversă ciocan, ciocanul schmidt.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare