28 De Zile De Detoxifiere, Pierdere În Greutate Ceai De Sanatate Dieta Slabire Ajutor Arde De Grăsime Burtă Subțire Frumoasă Parfumate De Ceai Slăbire Ceai Pe Bază De Plante Anti Celulita 28 De Zile De Detoxifiere, Pierdere În Greutate Ceai De Sanatate Dieta Slabire Ajutor Arde De Grăsime Burtă Subțire Frumoasă Parfumate De Ceai Slăbire Ceai Pe Bază De Plante Anti Celulita 28 De Zile De Detoxifiere, Pierdere În Greutate Ceai De Sanatate Dieta Slabire Ajutor Arde De Grăsime Burtă Subțire Frumoasă Parfumate De Ceai Slăbire Ceai Pe Bază De Plante Anti Celulita 28 De Zile De Detoxifiere, Pierdere În Greutate Ceai De Sanatate Dieta Slabire Ajutor Arde De Grăsime Burtă Subțire Frumoasă Parfumate De Ceai Slăbire Ceai Pe Bază De Plante Anti Celulita 28 De Zile De Detoxifiere, Pierdere În Greutate Ceai De Sanatate Dieta Slabire Ajutor Arde De Grăsime Burtă Subțire Frumoasă Parfumate De Ceai Slăbire Ceai Pe Bază De Plante Anti Celulita

28 De Zile De Detoxifiere, Pierdere În Greutate Ceai De Sanatate Dieta Slabire Ajutor Arde De Grăsime Burtă Subțire Frumoasă Parfumate De Ceai Slăbire Ceai Pe Bază De Plante Anti Celulita

19.97lei
In stoc
i17878

Tip: Crema De Slăbire
Element Type1: Produs De Slabit
NET WT: Ca imagine
element type2: Ceai Pierderea in greutate
Origine: NC(de Origine)
Nume De Brand: VECENT
Numărul De Model: Produs De Pierdere În Greutate

 • 28 de zile se POTRIVESC CEAI

  Funcția : reducerea burtă,făcându-intestinale muta și detoxifiere

  Aceasta detoxifiere cu ceai de utilizare, ambalate individual, dublu vid acoperite, și foarte permeabile filtru sac.

  Acest ceai pierderea in greutate este potrivit pentru utilizarea în dimineața și seara, folosind un mic sac de ceai în fiecare zi.

  Profesional-clasa a micro-pulbere procesul de măcinare se rupe structura celulelor și permite ceai de plante pentru a se dizolva rapid.

  Acest produs adoptă ceai de luare a deciziilor, de fixare a cât mai multe substanțe nutritive posibil de plante de ceai, așa că alimentația nu este pierdut.

  Acest ceai de slabit vă ajută să vă atinge obiectivul dvs. de slăbire prin ajutându-vă să elimine depozitele în corpul dumneavoastră și de a promova metabolismul.

  Ingrediants : frunze de Senna,ceai Verde,semințe de Cassia,frunze de lotus,Fiveleaf Gynostemma,Caprifoi, Floare,

  Paducel Fructe , Miere(flavourant)

  Caietul de sarcini :2.5 g/plic de ceai,28 pliculețe de ceai/cutie

  Net Greutate :70g

  Etichete: burta talie arzător de grăsime, dieta pilula, ceai de flori, arzător de grăsime, lea ceas, detox foot, slim ceai, cordycep, eyedrop, ceai de plante.

 • Recenzii (4)

  • Olgakazyura

   not receivex

  • Nguyenduyduy44

   Fast shipping

  • Cveta03 01

   Will be 28 days if drinking once a day. It comes with exactly 28 bags.

  • Clacedric

   The shipment arrived on schedule, comes yna bag with 28 individual tea bags. I started yesterday morning, I started in the morning because in the bag it says it contains caffeine and it is preferable to take it before 5 in the afternoon, so I 've chosen to take it in the middle of the morning. I don't like the taste very much, although today I threw a spoonful of honey and it was better, I'm wearing two shots, yesterday and today, and what I did notice that I 've gone a lot more to the bathroom, when the 28 days are over I'll say if there were any changes in my weight

  Scrie o recenzie

Produse similare