Hoco HD sticla temperata pentru iPhone 12 Pro Max mini anti amprente 2.5 D monostrat de film protector de ecran ultra subțire, rezistent la șocuri Hoco HD sticla temperata pentru iPhone 12 Pro Max mini anti amprente 2.5 D monostrat de film protector de ecran ultra subțire, rezistent la șocuri Hoco HD sticla temperata pentru iPhone 12 Pro Max mini anti amprente 2.5 D monostrat de film protector de ecran ultra subțire, rezistent la șocuri Hoco HD sticla temperata pentru iPhone 12 Pro Max mini anti amprente 2.5 D monostrat de film protector de ecran ultra subțire, rezistent la șocuri Hoco HD sticla temperata pentru iPhone 12 Pro Max mini anti amprente 2.5 D monostrat de film protector de ecran ultra subțire, rezistent la șocuri Hoco HD sticla temperata pentru iPhone 12 Pro Max mini anti amprente 2.5 D monostrat de film protector de ecran ultra subțire, rezistent la șocuri

Hoco HD sticla temperata pentru iPhone 12 Pro Max mini anti amprente 2.5 D monostrat de film protector de ecran ultra subțire, rezistent la șocuri

63.05lei 34.70lei
In stoc
i18018

Compatibilitate: pentru iPhone 12 noi
Features12: HD Ecran Protector
Features8: Ecran Protector
Numele produsului: a19
Features3: Ecran Complet
Cadre / margini: 2.5 D
Compatibil Model de iPhone: iPhone12 Pro Max
Features1: 0.33 mm
Tip: Față De Film
Origine: NC(de Origine)
Features10: HD Clare
Features2: Sticlă călită
Caracteristici: Usor de instalat
Nume De Brand: HOCO
Features13: Praf-dovada
Features5: Călită de film
Edge-to-Edge Acoperire: Da
Features4: Rezistent la uzură
Features14: Șoc Dovada
Features9: Temperat Film
Features7: Ultra-subțire
Features11: Buna sticlă călită
Features6: Dovada Zero
Utilizarea: telefon mobil
Compatibil Marca De Telefon: Apple iPhone

  • hoco A19 Incasabilă ultra-fine margine pe tot ecranul HD de sticla film pentru iPhone 12 / 12 Pro / 12 mini / 12 Pro Max, anti-amprente, 2.5 D cadru 1. De înaltă alumină sticla de siliciu + PET, 2.5 D cadru. 2. Rapid de evacuare fără bule de aer. 3. Placare în vid anti-amprente strat. 4. Grosime: 0.33 mm. 5. Sticla pentru iPhone 12 este potrivit pentru iPhone 12 Pro.

    Cuprinzătoare de protecție a ecranului pentru iPhone 12 seria Incasabilă ecran complet sticlă călită.Anti-amprente și de înaltă definiție.De zi cu zi de Protectie Praf-gratuit.Acoperire completă a ecranului și se potrivește perfect conturul de dispozitiv.Nici amprente.Acoperire Oleophobic, buna parte sentimentul și eficient de anti-amprente si anti-gras.HD clare.Sticla material aduce 100% ecran definiție, nu de amețeală cauzată de vizionarea pe ecran pentru o perioadă lungă de timp.Scratch-proof.Face cu armat tehnologie care poate în mod eficient de a proteja telefonul de la zgârieturi.Înaltă de răspuns și HD clear Ultra-subțire temperat pahar ecran protector poate menține răspuns original sensibilitate și efect tactil, aducandu-va de o atingere perfecta experiență.A19 ecran de protecție din sticlă se va potrivi perfect pe ecran, și are de înaltă rezistență la impact-dovada și distruge-proof efecte.A19 sticlă călită.HD clare, optimă și naturală experiență de vizionare.Vechiul tip de sticlă.Scăzut de transmisie a luminii, neclar ecran.Extrem de Durabil și Rezistent la Zgârieturi, Oferind protecție maximă la zgârieturi, zgarieturi, lovituri și protejează împotriva transpirației și reziduuri de ulei de amprente, rapidă și răspuns tactil buna.Acesta este conceput pentru a oferi maxim de acoperire pentru ecranul telefonului.Doar cu greu vizibile.De înaltă calitate sticlă călită.Precis tăiere cu laser dimensiune poate acoperi întregul ecran de telefon și de a oferi protectie maxima pentru telefonul tau.Profesional design arc, ceea ce face degetele și mâinile se simtă confortabil și nu zgarieturi.Acoperire upgrade.Consolidarea anti-toamna structura.Rigid, dar ultra-subțire, confortabil și sensibil la atingere face sa te simti un nimic pe telefonul tau pretios ecran.Hidro-fobice și oleo-fobice de acoperire a face anti-amprente și murdărie-dovada, oferindu-vă un final goale-ecran tactil și cel mai bun festin vizual.Touch-Sensitive, la fel de sensibil Ca ecranul inițial, cu ultra-strat neted și extrem de subțire (0.33 mm) sticlă călită.Se potrivește perfect, și are o mare putere de impact și de explozie-dovada intrării în vigoare pentru a proteja ecranul telefonului în cea mai mare măsură.Bucurați-vă de bubble-free de instalare.

    Etichete: 10d temperament de sticlă, iphone 12 ecran protector, iphone12 pro, iphone 11 max ecran protector, mâner hoco, iphone xmax plus, iphone xs ecran de sticlă protector florale, iphon 12 pro max, sticlă hoco, protector samsung nota 20 ultra.

  • Recenzii (2)

    Scrie o recenzie

Produse similare