Kaisi Ultrathin zoom regla puterea de 60 LED Inel Reglabil de Lumina lampa Lampa Pentru STEREO ZOOM, Microscop USB Plug Kaisi Ultrathin zoom regla puterea de 60 LED Inel Reglabil de Lumina lampa Lampa Pentru STEREO ZOOM, Microscop USB Plug Kaisi Ultrathin zoom regla puterea de 60 LED Inel Reglabil de Lumina lampa Lampa Pentru STEREO ZOOM, Microscop USB Plug Kaisi Ultrathin zoom regla puterea de 60 LED Inel Reglabil de Lumina lampa Lampa Pentru STEREO ZOOM, Microscop USB Plug

Kaisi Ultrathin zoom regla puterea de 60 LED Inel Reglabil de Lumina lampa Lampa Pentru STEREO ZOOM, Microscop USB Plug

80.67lei 54.84lei
In stoc
i18041

Raport De Mărire: 500X & Sub
Material: Metal
Drawtube: Monocular
Nume De Brand: Kaisi
Notă: schimbarea de putere prin atingere
Numărul De Model: 60LED
Caracteristici: De Înaltă Definiție
Origine: NC(de Origine)

  • Kaisi Ultrathin 60 LED Inel Reglabil de Lumina lampa Lampa Pentru STEREO ZOOM, Microscop USB Plug 1.Ultra-subțire:noul design de corp ultra-subțire grosimea este de numai 12mm, diametrul interior este de 58 mm, diametrul exterior este de 76mm.este bariera gratuit atunci când operează cu suflanta pistol și statie de lipit. 2.Luminozitate ridicată și uniformă de înaltă densitate 60 LED lampă inel de matrice, de înaltă luminozitate,reglabil,uniform și fără pete, performanță stabilă. 3.Instalarea este simplă:interfata USB, încărcare de putere 5V, 2A alimentare, mobile pot fi folosite pentru a se adapta la diverse scenarii. 4.Ușor de transportat:produsul este mic și frumos, cu un sistem de blocare PP cutie,ușor de transportat.

    Notă: puterea de intrare trebuie să fie de 5V, 2A sau mai sus, în caz contrar, lumina va clipi atunci când reglaj.

    Etichete: microsc trinocular, kaisi instrument, monitor de aer, industriale microscop electronic, usb microscop digital electronic, led inel usb, microsc, camera microsc, micro domeniul de aplicare usb, 144 led inel.

  • Recenzii (4)

    Scrie o recenzie

Produse similare