Automate de Măsurare-Distribuirea Packer Inteligent Split Mașină de Ambalare de Particule/sac de ceai de umplere mașină 1-25g 220V/110v Automate de Măsurare-Distribuirea Packer Inteligent Split Mașină de Ambalare de Particule/sac de ceai de umplere mașină 1-25g 220V/110v Automate de Măsurare-Distribuirea Packer Inteligent Split Mașină de Ambalare de Particule/sac de ceai de umplere mașină 1-25g 220V/110v Automate de Măsurare-Distribuirea Packer Inteligent Split Mașină de Ambalare de Particule/sac de ceai de umplere mașină 1-25g 220V/110v

Automate de Măsurare-Distribuirea Packer Inteligent Split Mașină de Ambalare de Particule/sac de ceai de umplere mașină 1-25g 220V/110v

496.28lei 397.03lei
In stoc
i18057

Certificare: Alte
Funcția: sac de ceai mașină de ambalare
Nume De Brand: LZHZXY
Putere (W): 180W
Accesorii: Alte
Tensiune (V): 220v 50Hz
Porțiune gama: 1-25g
număr produs: FL0192
Numărul De Model: sac de ceai mașină de ambalare

 • Automate de Măsurare-Distribuirea Packer Inteligent Split Mașină de Ambalare de Particule/sac de ceai mașină de ambalare 1-25g 220V/110v 1 BUC Caracteristici : Aceasta masina este extrem de Potrivit pentru ceai, produse alimentare, produse alimentare, semințe, fructe, cereale formă de produse chimice și farmaceutice, micro și mici componente , cum ar fi general, non-lipicios materiale solide. 1: microcomputer control auto-energie, așa că mai precise și exacte de dozare, rapid, complet automatizat de distribuire proces. 2: Cu material de contact piesele din oțel inoxidabil, fără materiale contaminate. 3: dublu șoc structura, mașina rulează fără probleme, zgomot redus. 4: dimensiuni mici, greutate redusa. 5: un consum minim de energie, conservarea energiei. 6: oblic aruncat hrănire, nu stoarce pagube materiale, în special pentru materiale fragile ambalaj. 7: Arată greutatea Pachetului și numărul de pachete. 8: Reglabil viteza de ambalare. 9: Set greutate excesivă de alarmă.

  Afișare produs

  Vă rugăm să rețineți ca mai jos:

  Dacă alegeți "vânzător de metoda de transport"(368.42 usd), ne va ajuta pentru a aranja transportul maritim și de livrare la cel mai apropiat port!

  Dacă de transport maritim, după sosirea port destinație, cumpărătorul trebuie să plătească portul de destinație taxe (cum ar fi terminale de manipulare taxe, documente, taxe, taxele de depozitare, etc), impozitul să facă vămuirea și ridica bunurile.

  Dacă alegeți DHL / ARAMEX/ FEDEX,TNT ,UPS, ECT, ne va ajuta pentru a aranja transportul de international expres și direct, livrare la adresa ta(ușă în UȘĂ DE SERVICIU)!

  1)În scopul de a proteja obiecte și de a evita orice daune la procesul de transport maritim, atunci Când primiți pachetul, Cumpărătorii ar trebui să verificați pachetul / bunuri cu atenție înainte de a semna de primirea bunurilor.

  Dacă există orice daune, vă rugăm să contactați local ARAMEX / DHL / Fedex de a cere plângeri și cereri SAU vă rugăm să contactați cu noi, în termen de 24 de ore.Apoi să ia fotografii pentru aparat deteriorat și pachet, trimite imediat un mesaj la noi, ne va ajuta pentru a rezolva problemele.

  2)dacă aveți orice problemă cu privire la produs sau de transport maritim, vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va face eforturile noastre de a rezolva probleme.

  3)Și feedback-ul dvs. este extrem de important pentru magazinul nostru, Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru și server-ul nostru ,după ce a confirma această comandă, vă Rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și 5 stele, avem, de asemenea, vă va da "PERFECT 5 STELE",

  Atunci când rata de transport maritim de timp parte te rog, ia de tranzit internațional în considerare.Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.

  Etichete: sr2ez, pro filtru de floricele de porumb, sac de ceai mașină de ambalare, explozie congelator, pachet de ceai, savisto filtru de floricele de porumb, ursuz, umple mașina, brânză de bumbac, sac de ceai mașină de ambalare india.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare