KoCoQin Laptop placa de baza Pentru HP Pavilion CQ42 CQ56 Core GL40 Placa de baza DA0AX3MB6B0 ddr3 KoCoQin Laptop placa de baza Pentru HP Pavilion CQ42 CQ56 Core GL40 Placa de baza DA0AX3MB6B0 ddr3 KoCoQin Laptop placa de baza Pentru HP Pavilion CQ42 CQ56 Core GL40 Placa de baza DA0AX3MB6B0 ddr3 KoCoQin Laptop placa de baza Pentru HP Pavilion CQ42 CQ56 Core GL40 Placa de baza DA0AX3MB6B0 ddr3

KoCoQin Laptop placa de baza Pentru HP Pavilion CQ42 CQ56 Core GL40 Placa de baza DA0AX3MB6B0 ddr3

231.79lei 197.01lei
In stoc
i18104

Element Stare: folosit
Compatibil Marca: Hewlett-Packard
Tipul De Memorie: DDR3
Nume De Brand: KoCoQin
Numărul De Model: CQ42 CQ56
Seria: PAVILION
Chipset-Ul Producătorului: INTEL
Cu CPU: No
Chipset-ul: INTEL
Placă Grafică Tip: Integrat

 • KoCoQin

  Bine ati venit la KoCoQin placa de baza store.Suntem principalul bord vanzatori din China timp de zece ani.Au o varietate de inventar, angajamentul de a furniza consumatorilor cu atât mai repede și mai bine de aprovizionare.Există mai multe tipuri de placi de baza, care sunt furnizate direct de către producători. (Noi oferim toate tipurile de notebook-uri, componente de calculator.Dacă nu puteți găsi unele mărfuri în magazinul nostru, vă rugăm să ne contactați pentru ajutor.)

  Există, de asemenea, o echipa de profesionisti pentru a testa placa de baza inainte de livrare (Toate piesele vor fi testate înainte de expediere.Dacă este necesar, puteți cere pentru testat fotografii.)

  Ambalare

  Toate piesele vor fi ambalate într-un profesionist cutie cu saci cu bule.Toate piesele vor fi atent și corect ambalate în mâinile tale.

  Metoda de plata

  Acceptam transfer bancar/societate de transfer/plată cu cardul de credit.Dacă aveți nevoie pentru a plăti prin paypal, vă rugăm să ne contactați

  EXPRESS

  Discutii libere nevoie de 15-60 de zile.Dacă există o situație de urgență, vă rugăm să alegeți o mai repede discuții metoda.

  Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea de cinci stele pozitiv feedback-ul, vă mulțumesc foarte mult!Este placerea noastra de a face să vă mulțumiți cu produsele și serviciile noastre.Vă rugăm să ne anunțați înainte de a posta orice feedback-ul negativ.Putem garanta că vom face noastre cele mai bune pentru a face achiziția dvs. o experiență plăcută!

  Vă rugăm să ne contactați prin e-mail/trade manager/mesaj,dacă există orice întrebări, vă vom răspunde cât mai curând posibil!Cald sfat: CMOS bateriile nu sunt incluse în placa de bază (vă rugăm să ne contactați în avans dacă aveți nevoie de ele).

  Etichete: cq56, procesor placa de baza stabilit, i9 intel, modelul hp g62, cpu i3 4130, CPU, ddr3 2133 timpii, hp 17 placa de baza, hp pavilion 15 p105nr placa de baza, amd cpu.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare