110T 280Mesh 40UM Galben 1Meter redus de alungire a ochiurilor de plasă poliester Poliester monofilament ecran de imprimare tesatura pânză blothing 110T 280Mesh 40UM Galben 1Meter redus de alungire a ochiurilor de plasă poliester Poliester monofilament ecran de imprimare tesatura pânză blothing 110T 280Mesh 40UM Galben 1Meter redus de alungire a ochiurilor de plasă poliester Poliester monofilament ecran de imprimare tesatura pânză blothing 110T 280Mesh 40UM Galben 1Meter redus de alungire a ochiurilor de plasă poliester Poliester monofilament ecran de imprimare tesatura pânză blothing 110T 280Mesh 40UM Galben 1Meter redus de alungire a ochiurilor de plasă poliester Poliester monofilament ecran de imprimare tesatura pânză blothing 110T 280Mesh 40UM Galben 1Meter redus de alungire a ochiurilor de plasă poliester Poliester monofilament ecran de imprimare tesatura pânză blothing

110T 280Mesh 40UM Galben 1Meter redus de alungire a ochiurilor de plasă poliester Poliester monofilament ecran de imprimare tesatura pânză blothing

29.04lei
In stoc
i18138

Nume De Brand: LST
Utilizarea: Imprimare
Numărul De Model: 110T 280Mesh 40UM Galben 1Meter
Caietul de sarcini: 110T 280Mesh 40UM Yellow 1Meter
Numele: alungirea scăzut plasă 100% poliester monofilament Poliester print screen
Tip: Ușa Și Fereastra Ecrane
Ecran De Compensare Material: Fibre De Poliester

 • Rapid Delievery!!! 110T 280Mesh 40UM Galben 1Meter

  Monofilament Poliester Ecran De Mătase Imprimare Ochiurilor De Plasă

  Stimati Clienti:

  Domnul sa fie cu tine si familia ta!Sper că totul merge bine cu tine.

  Vrei pentru a obține competitative preț cu ecran de înaltă calitate de imprimare plasă?

  Vrei pentru a salva costul de a face mare fină ecrane și viață lungă de ecran de producție?

  Ai vrea grafică de înaltă rezoluție de ecran metode de imprimare?

  YILONG ochiurilor de plasă este alegerea potrivita pentru tine!!!

  Detalii Caietului De Sarcini: 1.Material: 100% Poliester 2. Culoare: Galben 3.Ambalare: sac de PVC interior pentru fiecare rola, apoi de carton,apoi sac impermeabil exterior Caracteristici si Avantaje: 1. Timp de răspuns mai rapid de pe ecran camera de la biroul de presă 2. Bun diathermancy 3. De înaltă permeabilitate la aer 4. Rezistenta la Acid și Alcaline rezistență 5. Viață lungă de lucru 6. Greu de uzură 7. Trei fabrici de producție 8. Importate mașini de țesut din Elveția și Italia Despre compania noastră: Excelentă de imprimare rezultatele sunt garantate atunci când utilizați cea mai bună calitate a redus de alungire fir de poliester și precizia germană țesut.Procesele noastre de productie sunt certificate ISO 9000 certificat, astfel încât puteți fi siguri că serigrafie plasă de comanda de la Yilong ochiurilor de Plasă este fabricat riguroase standarde de calitate.Yilong țesături sunt disponibile în standard simplu țese.Anumite produse sunt produse într-o legătură diagonal de cerneală a crescut de depozit.Ochiurilor de plasă countsrange de la 25 la 500 folosind diverse diametre de fir.Șuruburi până la 330cm mult în toate plasă de capete de acuzare sunt disponibile.Transport:

  Feedback-ul:

  Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

  Vă rugăm să contactați-ne dacă aveți unele îndoieli cu privire la costul de transport maritim și de livrare la timp, sau alte întrebări.Multumesc.

  Etichete: fibra de sticla ochiurilor de plasă, i900, oțel pentru angrenaje, ecran ochiurilor de plasă, 120t, colaj bandă, ochiuri de pe banda, echipamentul oglindă, denim bandă, plasă din fibră de sticlă.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare