Super de Înaltă Definiție AHD Cadru de Înmatriculare din Spate Vedere aparat de Fotografiat cu 8 LED-uri lumini de Noapte Viziune Super de Înaltă Definiție AHD Cadru de Înmatriculare din Spate Vedere aparat de Fotografiat cu 8 LED-uri lumini de Noapte Viziune Super de Înaltă Definiție AHD Cadru de Înmatriculare din Spate Vedere aparat de Fotografiat cu 8 LED-uri lumini de Noapte Viziune Super de Înaltă Definiție AHD Cadru de Înmatriculare din Spate Vedere aparat de Fotografiat cu 8 LED-uri lumini de Noapte Viziune Super de Înaltă Definiție AHD Cadru de Înmatriculare din Spate Vedere aparat de Fotografiat cu 8 LED-uri lumini de Noapte Viziune Super de Înaltă Definiție AHD Cadru de Înmatriculare din Spate Vedere aparat de Fotografiat cu 8 LED-uri lumini de Noapte Viziune

Super de Înaltă Definiție AHD Cadru de Înmatriculare din Spate Vedere aparat de Fotografiat cu 8 LED-uri lumini de Noapte Viziune

109.79lei 87.83lei
In stoc
i18255

Fir sau Wireless: Sârmă
Tip De Material: ABS
Linia Directoare: No
Nume De Brand: OTERLEEK
Material Lentile: Plastic + Sticla
Senzorul de imagine: AHD
Unghi De Vizualizare: 130deg
Rezoluție: 1280*720
Sistem TV: PAL/NTSC
Origine: NC(de Origine)
Shell Material: Plastic

 • Notă : camera AHD acceptă numai AHD Monitor Auto .și Sprijină 2019 2020 Nou Android 8.0. Android 9.0 9.1. Android de 10.1 PC-uri Auto DVD Player .Vă rugăm să verificați Android unitatea de suport Video AHD Semnal sau nu !!!Caracteristici: .Tehnologia AHD poate realiza o transmisie fiabilă de ultra-long-distance (500m) video de înaltă definiție semnale analogice linii de transmisie; se adoptă avansate Y/C semnal de separare și filtrare tehnologie, mai Clare și avansate luminoase de culoare de separare, semnal de filtrare, 3D tehnologie de reducere a zgomotului, mai mare claritate a imaginii și o mai bună reproducere a imaginii. .Zero întârziere front-end de date nu este codificat și comprimat la capătul din spate, full timp real, de înaltă fidelitate. .Extrem de integrat AHD 1280*720P 225 chip, 2020 Anul Nou de înaltă definiție produse de calitate.Caietul de sarcini: * Chips-uri componente : AHD Sony/OV225 * unghi de Vizualizare: Real 165 de Grade Intervalul Vizibil . * Număr efectiv de pixeli : 1280×720P * format de Semnal: PAL / NTSC * rezoluția Imaginii: 130W pixeli * ieșire Video: AHD Semnal Video (1280*720P) * Viziune de Noapte: Starlight Viziune de Noapte.Vizibil distanța este mai mare de 10 metri. * Viziune de noapte Imagine : Automatic Gain Control, Auto White Balance, Auto Compensare Iluminare din spate * Lentilă : 14/16MM Fisheye 6 Lentile de sticlă . * Iluminare scăzută: 0.01 Lux * raport Semnal-zgomot: ≥69dB * Lucrul alimentare: DC12V/2A * temperatura de Lucru: -45 °C ~ +70°C * putere Maxima: 3W Cum să utilizați:

  Monta camera la partea din spate a masinii (de pe plăcuța de înmatriculare din spate fereastră sau în alte locuri potrivite)

  Conectați cablul de alimentare al camerei la marșarier lumini - firul rosu pentru pozitiv si negru pentru negativ.

  Conectați cablul video de la camera la prelungitor.

  Conectezi cablul de la monitor auto.

  Veți vedea imagini atunci când mașina este în schimbare invers.

  1. Vedere Din Spate Foto 1. Vedere Din Spate Foto 2. 6M cablu video 3. Cablu de alimentare 4. Manual

  Etichete: camera cctv, Camera ahd 1080p, 8MP CVI, camera supraveghea, 1080P AHD, 1080 p ahd, camera ahd de exterior, barca camera, 5mp camera ahd, camera retrovizoare.

 • Recenzii (1)

  • Johnm Gallagher

   Good

  Scrie o recenzie

Produse similare