În aer liber Camping Hotel Mini-ghiveci de Alcool Aragaz Cuplu Mic Vas din oțel Inoxidabil cuptor alcool masă cuptor mici chaffy fel de mâncare. În aer liber Camping Hotel Mini-ghiveci de Alcool Aragaz Cuplu Mic Vas din oțel Inoxidabil cuptor alcool masă cuptor mici chaffy fel de mâncare. În aer liber Camping Hotel Mini-ghiveci de Alcool Aragaz Cuplu Mic Vas din oțel Inoxidabil cuptor alcool masă cuptor mici chaffy fel de mâncare. În aer liber Camping Hotel Mini-ghiveci de Alcool Aragaz Cuplu Mic Vas din oțel Inoxidabil cuptor alcool masă cuptor mici chaffy fel de mâncare. În aer liber Camping Hotel Mini-ghiveci de Alcool Aragaz Cuplu Mic Vas din oțel Inoxidabil cuptor alcool masă cuptor mici chaffy fel de mâncare. În aer liber Camping Hotel Mini-ghiveci de Alcool Aragaz Cuplu Mic Vas din oțel Inoxidabil cuptor alcool masă cuptor mici chaffy fel de mâncare.

În aer liber Camping Hotel Mini-ghiveci de Alcool Aragaz Cuplu Mic Vas din oțel Inoxidabil cuptor alcool masă cuptor mici chaffy fel de mâncare.

273.77lei
In stoc
i18306

Origine: NC(de Origine)
Nume De Brand: SANQIA
De Acoperire Oală: Cu Acoperire Oală
Numărul De Model: C-28
Tip: Seturi De Vase
Material: Din Oțel Inoxidabil
Caracteristică: Aprovizionat
Certificare: CIQ

  • Informații despre produs

    Nume produs: Chineză aragaz alcool trepied Brand: Sanqia Capacitate de oțel oală: 1000ml Material de suport oală: aluminiu Turnat, placat cu cupru sau bronz Material oala: foarte groasă non-magnetic tainless Cererea de oțel: Deschide cuptor sau grătar în hoteluri sau restaurante; picnic în aer liber aragaz Material de acoperire oală: Non-magnetice din oțel inoxidabil + sticla clara Lista de piese: Husa+oala+stand+oala+cutie de combustibil Combustibil: solid sau Lichid alcool Caracteristică: Produsul este infuzat cu elemente de modelare din China trepied, cu atât practice, cât și valoare ornamentala Produsul este configurat cu un sistem modular de acoperire.Acoperirea modulare este atât de bine că-ți gustos poate fi văzut.Oala are mari jante, convenabil pentru exploatație.Buna turnare aluminiu suport oală Incendiu în alcool cutie este reglabil, convenabil și ușor de controlat.

    Plata 1.Plata integrală trebuie să fie plătite în termen de 7 zile de la plasarea comenzii. 2.Vom face livrarea mărfurilor în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată.acceptam Alipay,Suntem accepta prin sigure procesor de plată Escrow. 3.Plata trebuie să fie făcută de plată securizat procesor Escrow. 4.Dacă nu puteți verifica imediat dupa aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile 5.Am expediat doar să Alipress confirmat adresa Transport și predarea 1.Asigurați-vă că pentru a lăsa numărul de telefon, atunci când completează informațiile cumpărător. 2.Puteți verifica mărfurile în cazul în care este în tranzit prin urmărirea NR.Transport 1.Putem aranja transportul de luni până vineri.Transport maritim include ambalarea și taxele de manipulare 2.Este nevoie de aproximativ 30-40 de zile (statele UNITE ale americii,CA,AU,).Alte țări 40-60 de zile,exact timpul de livrare depinde de procesul poștale 3.Dacă nu primiți câștigătoare produs (e) în termen de 30 de zile lucrătoare, vă rugăm să lăsați un mesaj sau E-mail, contactați-ne, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme cu tine.note 1.În site-ul nostru toate produsele sunt obiect material fotografii, pentru că imaginea mașină,lumină intermitentă, tehnologia de fotografie precum și personal computing demonstrație și deci, pe diverse motive, parțială mărfuri demonstrat culoarea poate cu obiect material anumite aberatiilor cromatice, culori atinge toate materialele obiect. 2.Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

    Etichete: set de oale, din oțel inoxidabil, oala steamer set, Cutie de CHIBRITURI, care pot fi stivuite vase din oțel inoxidabil, aragaz cu capac, alcool arzător, vase pan set, pătrat set de feluri de mâncare, fonta cocotte, modelul oală de gătit.

  • Recenzii (0)

    Scrie o recenzie

Produse similare