Pantof cu role Kit 7135-72 Pentru Delphi Lucas DPA CAV Tractor Diesel cu Pompă de Injecție Motor de Masina 4buc/Lot Pantof cu role Kit 7135-72 Pentru Delphi Lucas DPA CAV Tractor Diesel cu Pompă de Injecție Motor de Masina 4buc/Lot Pantof cu role Kit 7135-72 Pentru Delphi Lucas DPA CAV Tractor Diesel cu Pompă de Injecție Motor de Masina 4buc/Lot Pantof cu role Kit 7135-72 Pentru Delphi Lucas DPA CAV Tractor Diesel cu Pompă de Injecție Motor de Masina 4buc/Lot Pantof cu role Kit 7135-72 Pentru Delphi Lucas DPA CAV Tractor Diesel cu Pompă de Injecție Motor de Masina 4buc/Lot

Pantof cu role Kit 7135-72 Pentru Delphi Lucas DPA CAV Tractor Diesel cu Pompă de Injecție Motor de Masina 4buc/Lot

152.55lei
In stoc
i18318

Pentru Autovehicule Marca/Model: FORD
Bronco-An: 1991
Schimb Numărul Parte: 7135-72
Înălțime Element: 5mm
Numarul Parte: 7135-72
Cerere Pentru Pompa: Diesel Tractor
PARTEA i Nr: 7135-72
Plasarea pe Vehicul: Pompa De Injecție A Combustibilului De Asamblare
Certificat: ISO9001
Altă Parte Numărul: 7135-72
Lățime Produs: 80mm
Garanție: 6 luni
Țara/Regiunea de Fabricație: China
Articol Greutate: 50g/pc
Element De Lungime: 150mm
Ford Model: BRONCO
Caracteristici Speciale: pompa diesel kit de reparare
Nume De Brand: NoEnName_Null
Tip De Material: Cupru/Cauciuc...

 • Conditii de plata: acceptam Escrow, T/T, Paypal, Wester Union, Card de Credit de Plată, condiții de Livrare: 1) Cumpărătorii din urma ării vă rugăm să acordați atenție: -> Pentru clienții din Rusia, sau în Europa de Est a țării, vă rugăm să alegeți EMS, Ali-Standard de Transport sau alte mijloace adecvate Express, care sunt ușor pentru vămuire. -> În Brazilia prin DHL trebuie să furnizeze CPF număr. -> America de Sud, țări prin DHL trebuie să furnizeze ID-ul de IMPOZITARE, care este foarte important pentru vămuire. 2) Dacă adresele dovedi a fi o zonă de la distanță pentru a Exprima, clienții trebuie să acorde o zonă de la distanță cost suplimentar, care este de aproximativ US$30-35$. În caz contrar, vom schimba metodele de expediere. 3) Dacă există cerințe speciale privind declare valoarea motive, nu ezitați să lăsați un mesaj. 4) Cumpărătorii sunt responsabili pentru vămuire, și pentru toate pierderile dacă pachetele au refuzat sau nu a semnat la timp. 5) produsele vor fi livrate numai până la plata este confirmat de Escrow. 6) Pentru motive de securitate, am doar comenzi de nave laadresa de livrare a înregistrat în Interventie-timpurie.ro.Bine ati venit la Magazinul Nostru

  Pantof cu role Kit 7135-72 Pentru Delphi Lucas DPA CAV Tractor Diesel cu Pompă de Injecție Motor de Masina 4buc/Lot

  Descriere produs Pantof cu Role Kit 7135-72

  Cilindrii/Pistoanele de Pantofi Kit 7135-72 se va potrivi oricare dintre aceste masini care au DPA/DES/DSA a pompei montate pe motor:

  Allis-Chalmers , Caz , Caz Internaționale , Caterpillar , David Brown , Ferguson , Fiat/Hesston , Ford , IH , IMT , JCB , John Deere , Landin, Leyland , Lung , Mahindra , Massey-Ferguson , Massey-Harris , McCormick , Oliver Perkins (multe motoare perkins) , Volvo si multe altele.

  Produse Detalii:

  Deci, vă rog, asigurați-vă că adresa de pe Interventie-timpurie.ro este corectă.DESPRE NOI BlueStars Diesel Power Technology Co., Ltd este specializata in sistem de injecție diesel piese de schimb pentru mai mult de 15 ani, care este în principal furnizarea de CR duză, CR supapă de control, CR adăugați elementul de fixare, injector CR și CR pompa, etc.Am BlueStars Diesel bun venit tuturor cinstit prietenii din întreaga lume pentru a crea oportunități de afaceri mai bune și de a face un carbon-pe viață!!!

  Etichete: jcb perkins motor diesel, lenovo s820, tractor chinezesc, model de motor pentru a asambla, delphi pompa de benzina, delphi diagnostic ds150e, bronco trx4, pompa de combustibil kit de reparare, injecție capac, delphi injector de reparare.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare