Modern Colorat Harta Lumii Panza Pictura Postere si Printuri Cuadros de Arta de Perete de Imagine pentru Camera de zi Decor Acasă (Fara Rama) Modern Colorat Harta Lumii Panza Pictura Postere si Printuri Cuadros de Arta de Perete de Imagine pentru Camera de zi Decor Acasă (Fara Rama) Modern Colorat Harta Lumii Panza Pictura Postere si Printuri Cuadros de Arta de Perete de Imagine pentru Camera de zi Decor Acasă (Fara Rama) Modern Colorat Harta Lumii Panza Pictura Postere si Printuri Cuadros de Arta de Perete de Imagine pentru Camera de zi Decor Acasă (Fara Rama) Modern Colorat Harta Lumii Panza Pictura Postere si Printuri Cuadros de Arta de Perete de Imagine pentru Camera de zi Decor Acasă (Fara Rama) Modern Colorat Harta Lumii Panza Pictura Postere si Printuri Cuadros de Arta de Perete de Imagine pentru Camera de zi Decor Acasă (Fara Rama)

Modern Colorat Harta Lumii Panza Pictura Postere si Printuri Cuadros de Arta de Perete de Imagine pentru Camera de zi Decor Acasă (Fara Rama)

33.93lei 23.76lei
In stoc
i18320

Forma: Dreptunghi Orizontal
Stil: Clasic
Mediu: Ulei
Baza De Sprijin: Panza
Material: Panza
Subiecte: Încă de viață
Modul cadru: Neînrămate
Cadru: No
Tip: Panza Tiparituri
Original: No
Technics: Vopsire Prin Pulverizare

 • Material: Panza

  Stil: Fashion

  Mediu: Cerneala Rezistenta La Apa

  Acasă Decor: Camera De Zi, Decorare Nunta, Dormitor, Baie, Birou, Hotel, Sala De Mese

  Dropshipping și en-Gros: Suport

  Utilizare: Cadou Unic forFamily ,Prieteni, Părinți

  Ceva important pentru clienții noștri:

  1. 3cm in plus chenar alb este pentru rama de fiecare panou.Dimensiunea de măsurare de mână,pot Exista 1-2 cm de eroare.

  2.Pentru a menține scăzut costul de transport maritim și pentru a evita cadru deteriorat la transport,nici mat, nici un cadru în interiorul, nici în afara cadrului ,doar panza laminate.

  3.Ca efecte de iluminare, culoarea de obiecte poate un pic diferite de imagini.

  4.Această calitate excelentă de imprimare panza este fără interiorul și în afara cadrului de a menține scăzut costul de transport maritim, dar această dimensiune este de obicei rama foto dimensiune și puteți obține gata cadru cu ușurință.

  5.Pictura nu este manual, este tipărită de mașini.

  6. Daca ai nevoie de dimensiuni personalizate, vă rugăm să ne contactați.

  Vă rugăm să lăsați Feedback-ul cu 5 Stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, feedback-ul Dvs. pozitiv este foarte util pentru alți cumpărători și noi .Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii ,

  vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul negativ, Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pe moment să te fac fericită .Vă mulțumim foarte mult .

  Etichete: cravata hărți, mapp lanterna, vintage harta lumii plută, simplu, modern, postere, chitara vopsea, harta lumii, harta lumii canvas city, central perk lego, de sex feminin maap, urss.

 • Recenzii (1)

  • Ivancica L93

   The product is shipped quickly and very well packed. Unfortunately sat there called a few small creases in the canvas cloth. Further very satisfied

  Scrie o recenzie

Produse similare