Kyvol Vigoair HDC3MQ Umidificator Difuzor 4.5 LHome Birou Ceață Rece, Umidificatoare Purificator de 360° Duză cu Oprire Automată 75 Ore Runtime Kyvol Vigoair HDC3MQ Umidificator Difuzor 4.5 LHome Birou Ceață Rece, Umidificatoare Purificator de 360° Duză cu Oprire Automată 75 Ore Runtime Kyvol Vigoair HDC3MQ Umidificator Difuzor 4.5 LHome Birou Ceață Rece, Umidificatoare Purificator de 360° Duză cu Oprire Automată 75 Ore Runtime Kyvol Vigoair HDC3MQ Umidificator Difuzor 4.5 LHome Birou Ceață Rece, Umidificatoare Purificator de 360° Duză cu Oprire Automată 75 Ore Runtime Kyvol Vigoair HDC3MQ Umidificator Difuzor 4.5 LHome Birou Ceață Rece, Umidificatoare Purificator de 360° Duză cu Oprire Automată 75 Ore Runtime Kyvol Vigoair HDC3MQ Umidificator Difuzor 4.5 LHome Birou Ceață Rece, Umidificatoare Purificator de 360° Duză cu Oprire Automată 75 Ore Runtime

Kyvol Vigoair HDC3MQ Umidificator Difuzor 4.5 LHome Birou Ceață Rece, Umidificatoare Purificator de 360° Duză cu Oprire Automată 75 Ore Runtime

271.13lei 162.68lei
In stoc
i18339

Clasificarea: Umidificare
Putere Tip: A. C. Sursa
Origine: NC(de Origine)
Funcția: Alte
Numărul De Model: KYVOL HDC3MQ
Metoda De Umidificare: Ceață De Descărcare De Gestiune
Controlul Umidității: Higrostat
Tip: Umidificator Cu Ultrasunete
Utilizarea: De uz casnic
Funcția De Sincronizare: Da
Tensiune (V): 12V
Instalare: Mini
Apa-lipsa de Putere-off de Protecție: Da
Cerere: >60㎡
Certificare: ce
Forma: Alte
Nume De Brand: KYVOL
Capacitate: 2.6-4L
Putere (W): 18W
Zgomot: 36db
Ceață Ușoară Cantitate De Evacuare: O/o

 • Veste Grea! !Upgrade Model: HD3==》KYVOL HDC3MQ

  Upgrade Model: HD3==》KYVOL HDC3MQ,pachetul este în curs de modernizare, și vechi și noi, pachetele vor fi expediate în mod aleatoriu.

  Vigoair HDC3MQ Umidificator - pentru a Reîmprospăta Viața Ta

  Mai bine pentru Copil Pepinieră

  Vigoair HDC3MQ 4.5 L Umidificator Ceață Rece se face cu BPA-free, Material, deosebit de mare pentru copii.De asemenea, dispune de un rezervor de îndepărtare de protecție și joasă de protecție a apei, mai sigur pentru tine si copilul tau.

  Nu Frecvente Refill

  Vine cu 4.5 L capacitate mare, care furnizează max 75 de ore de timp de lucru și înseamnă că nu trebuie să reumpleți rezervorul de apă în mod frecvent.Perfect umidificator pentru dormitoare, copilul pepiniere, și camere de zi.

  Șoaptă Ceață Rece în Somn

  Kyvol Vigoair HDC3MQ 4.5 L Umidificator Ceață Rece funcționează la o super-silențioasă nivel de sunet de 26dB, care este aproape la fel de liniștit ca o șoaptă.Abia veți observa nimic, dar aer rece și confort în timpul dvs. de sunet dormi la noapte.

  Praf Burete

  În scopul de a obține de igienă umidificare, Vigoair HDC3MQ 4.5 L Umidificator Ceață Rece este proiectat cu un praf de burete, care împiedică păr și particulele mari de praf în aer, de la ieșirea în aer umidificat.

  Informații despre produs

  Pachet Dimensiuni:16 x 9.5 x 7.5 cm Element Greutate: 4.79 lire sterline Producător:KYVOL ASIN:B08CGK75DM

  Etichete: difuzor de aroma electric, mare difuzor auto, cooler, offic masa, melatonina stilou de unică folosință, difuzor pătrat, bowAI, humidifi, lumanare decor în stil, umidificator ambiental.

 • Recenzii (5)

  • Bru Lecerf

   Excellent !!! Good seller !!!

  • Tolysik 86

   Thank seller. Good product.

  • Shahriarbidar

   Great seller and amazing

  • Gilmariamoraes

   Super

  • Riaais01

   fast delivery thanks

  Scrie o recenzie

Produse similare