Foc de Arțar în aer liber Camping Pinic de Schimb de Căldură Ibric de Cafea Ceai Vas 0.8 L cu Căldură Dovada Mâner Filtru pentru Ceai FMC-XT1 Foc de Arțar în aer liber Camping Pinic de Schimb de Căldură Ibric de Cafea Ceai Vas 0.8 L cu Căldură Dovada Mâner Filtru pentru Ceai FMC-XT1 Foc de Arțar în aer liber Camping Pinic de Schimb de Căldură Ibric de Cafea Ceai Vas 0.8 L cu Căldură Dovada Mâner Filtru pentru Ceai FMC-XT1 Foc de Arțar în aer liber Camping Pinic de Schimb de Căldură Ibric de Cafea Ceai Vas 0.8 L cu Căldură Dovada Mâner Filtru pentru Ceai FMC-XT1 Foc de Arțar în aer liber Camping Pinic de Schimb de Căldură Ibric de Cafea Ceai Vas 0.8 L cu Căldură Dovada Mâner Filtru pentru Ceai FMC-XT1 Foc de Arțar în aer liber Camping Pinic de Schimb de Căldură Ibric de Cafea Ceai Vas 0.8 L cu Căldură Dovada Mâner Filtru pentru Ceai FMC-XT1

Foc de Arțar în aer liber Camping Pinic de Schimb de Căldură Ibric de Cafea Ceai Vas 0.8 L cu Căldură Dovada Mâner Filtru pentru Ceai FMC-XT1

150.51lei 105.36lei
In stoc
i187470

Cu Tacamuri sau Nu: No
Metodă De Purificare: NICI unul
Nume De Brand: Foc-Arțar
Numărul de Utilizatori: 1-3
Capacitate: 0.8 L
Tip: Sticla/Poate
De unică folosință: No
Ori: Da
Metodă De Purificare A Apei: NICI unul
Aspectul: RUNDA
Geanta Stil: NICI unul
Model: FMC-XT1
Cu Cooler Bag sau Nu: No
Pot Ține Apă Clocotită sau Nu: Aplicabile
Stil: în aer liber
Material: din aliaj de aluminiu
Pai Lungime: NICI unul

 • SĂRBĂTOAREA XT1 DE SCHIMB DE CĂLDURĂ FIERBĂTOR

  XT1 este cel mai bun gear atunci când vrei să bei un ceai sau o cafea, de jos, cu schimb de căldură utilizați îmbinarea tehnicii și de a îmbunătăți eficiența termică de 30%, salvați 30% timp de gătit.Control de căldură în interiorul schimbătorului de inele, o apă de fierbere foarte repede, poți să bei de la oriunde, atâta timp cât doriți.

  Caracteristici:

  Brand: Foc-Arțar

  Model Nr.: FMC-XT1

  Material: Dur Aluminiu Anodizat

  Potrivit: petrecere a timpului Liber, de călătorie și de a explora

  Caietul de sarcini:

  Dimensiune: Ф153*86mm

  Capacitate: 0.8 L

  Greutate: 242g

  Pachetul include:

  Un Ceainic (FMC-XT1)

  Etichete: tabăra ceainic, în aer liber oală, oem tabără fierbător, ceainic titan, cupru aluminiu schimbător de căldură, oala de prindere silicon, foc de arțar furculita, borosil ceainic, apg aragaz, ceainic titan.

 • Recenzii (1)

  • Grbvideo

   The kettle bought to a previously purchased similar company kettle for 1,5 liters. On the diameter of the kettle entered exactly in the bowler, which is optimal when worn in a backpack. The very principle of bottom with heat exchanger gives amazing fuel and time savings. A boiler with a similar volume with a heat exchanger will boil twice as quickly as a bowler with a flat bottom. And most importantly in this The kettle is a stunningly made kettle spout, does not add a drop. Even with a very thin jet. Satisfied. On the smallest camphor on the stove, this kettle was boiling in 10 minutes. On the average standard camphor in 4 minutes. Stavropol reached 3 weeks. I did not communicate with the seller. Sent fast. Recommend.

  Scrie o recenzie

Produse similare