Reparații Auto Kit Cheie Cu Clichet Set De Reparații Instrument Combinație De Anvelope De Biciclete Motociclete Electrice Demontare, Întreținere Reparații Auto Kit Cheie Cu Clichet Set De Reparații Instrument Combinație De Anvelope De Biciclete Motociclete Electrice Demontare, Întreținere Reparații Auto Kit Cheie Cu Clichet Set De Reparații Instrument Combinație De Anvelope De Biciclete Motociclete Electrice Demontare, Întreținere Reparații Auto Kit Cheie Cu Clichet Set De Reparații Instrument Combinație De Anvelope De Biciclete Motociclete Electrice Demontare, Întreținere Reparații Auto Kit Cheie Cu Clichet Set De Reparații Instrument Combinație De Anvelope De Biciclete Motociclete Electrice Demontare, Întreținere Reparații Auto Kit Cheie Cu Clichet Set De Reparații Instrument Combinație De Anvelope De Biciclete Motociclete Electrice Demontare, Întreținere

Reparații Auto Kit Cheie Cu Clichet Set De Reparații Instrument Combinație De Anvelope De Biciclete Motociclete Electrice Demontare, Întreținere

42.51lei 23.39lei
In stoc
i1908

DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
Tip: Combinație
Cerere: Masina instrumentul de reparare
Nume De Brand: YOFE
Origine: NC(de Origine)
Dimensiune: other
Numărul De Model: 46pcs/cutie Auto Kit de Reparare
Pachet: Caz

 • Caracteristici:

  1. Material durabil: Construit cu oțel carbon pentru durabilitate de durată, non-toxic și nu rugini.

  2. Portabil: Toate instrumentele conținute într-un robust, carcasa din plastic pentru transport și depozitare ușoară, păstrând instrumente organizat și ordonat.

  3. Mâner cheie: Cu non-alunecare mâner pentru cazare, mâner ergonomic atunci când este în uz.

  Descriere:

  Mare pentru cele mai mici reparații și de bază de proiecte DIY acasă, și atelier.

  Caietul de sarcini:

  Culoare: negru, verde(opțional)

  Material: oțel Crom vanadiu

  Pachetul Inclus:

  46pcs/cutie * Reparații Auto Kit

  Note:

  1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

  2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

  Etichete: set pentru femei, set cheie, cheie cu clichet, instrument de auto, Model 3d femeie, bicicleta zaruri, set torx, hazet cheie dinamometrică, instrumente instrumente de putere, cutii de scule.

 • Recenzii (1)

  Scrie o recenzie

Produse similare