10 Inch Alarmă Ceas Digital cu LED Display Temp & Calendar Data AM/PM Ceas de Perete 2 Alarme Decor Birou 10 Inch Alarmă Ceas Digital cu LED Display Temp & Calendar Data AM/PM Ceas de Perete 2 Alarme Decor Birou 10 Inch Alarmă Ceas Digital cu LED Display Temp & Calendar Data AM/PM Ceas de Perete 2 Alarme Decor Birou 10 Inch Alarmă Ceas Digital cu LED Display Temp & Calendar Data AM/PM Ceas de Perete 2 Alarme Decor Birou 10 Inch Alarmă Ceas Digital cu LED Display Temp & Calendar Data AM/PM Ceas de Perete 2 Alarme Decor Birou 10 Inch Alarmă Ceas Digital cu LED Display Temp & Calendar Data AM/PM Ceas de Perete 2 Alarme Decor Birou

10 Inch Alarmă Ceas Digital cu LED Display Temp & Calendar Data AM/PM Ceas de Perete 2 Alarme Decor Birou

123.26lei 80.14lei
In stoc
i2034

Caracteristică: Calendare
Rezervă De Energie De Tip: Digital
Funcția: Funcția Snooze
Tip Display: Digital
Tip Ecran: led
Forma: Singură Față
Lungime: 265mm
Origine: NC(de Origine)
Numărul De Model: LED Oglindă Ceas Deșteptător
Stil: Modern
Material: Alte

 • Descriere:

  Mari & Clear Display: digital ceas cu alarmă noptiera: ora, data si temperatura, un decor minunat pentru birou, de perete, raft, masă, pat, dormitor, acasă, la birou etc.

  Dual Alarma si 40 De Muzica: 2 alarma poate fi setat independent, și există 40 de muzica pentru tine de a alege.built-in baterie buton asigură setare de memorie și de timp atunci când aparatul este oprit.

  Utilizări Multiple: forma și dimensiunile sunt perfecte pentru un ceas de noptieră, de asemenea, poate fi agățată ca un ceas de perete.ecran și numerele sunt vizibile din unghiuri diferite și, de asemenea, de la orice parte a camerei.

  Reglaj automat și Opțiunea de Volum: 3 nivele de luminozitate automat sau 5 nivele de luminozitate reglat manual, de asemenea, poate volum reglabil.

  Design elegant: Oglinda design, convertibile ℉ / ℃, 12 / 24HR cu operație simplă, nu numai un ceas, dar, de asemenea, un decor minunat pentru dormitorul tau.aspectul elegant și multiple funcții fac potrivit ca un cadou pentru copii, prieteni, familie.

  Caietul de sarcini:

  Material: ABS

  Trebuie să fie conectat, este recomandat să utilizați 5V1A adaptor

  Dimensiunea Diagramă:

  Dimensiune: 265x70x35mm / 10.43x2.76x1.38inch

  USB Lungime Cablu: 1.2 m / 47.24 inch

  Pachetul Include:

  1 Bucata Ceas(cu cablu usb)

  1 Bucata Manual De Utilizare Engleză

  Notă:

  Culoarea ar putea fi ușor diferite din cauza de calibrare a culorii de fiecare monitor.

  Vă rugăm să permiteți-ușor de măsurare abatere datorită măsurare manual.

  Etichete: ceas deșteptător electron, ceas deșteptător cu proiector, larg ceas de perete, ceas desktop electronic led, ceas de interior, ceas tabl, ceas cu alarmă cu led, ceas mare de perete, 3d ceas de perete, ceas deșteptător cifre.

 • Recenzii (1)

  • Lyndia20

   Goods received quickly. The product corresponds to the description. I recommend to buy.

  Scrie o recenzie

Produse similare