Livrare gratuita originale de testare pentru samgsung L46E9SFE FHD60C4LV0.4 LTA460HB08 ecran logica bord

Livrare gratuita originale de testare pentru samgsung L46E9SFE FHD60C4LV0.4 LTA460HB08 ecran logica bord

32.54lei
In stoc
i2174

Nume De Brand: Henrylian
Tip: Încorporat Industriale Placa De Baza
Origine: NC(de Origine)

 • cumpărătorul trebuie să citească!!!

  Pls notă:

  1:Descrierea inainte de a cumpara, vă rugăm să citiți cu atenție titlul, vă rugăm să asigurați-vă că placa de modele și modele de mașini, dacă nu sigur, dreptul de a cumpăra produsul nu se potrivește cu locul de muncă, acest lucru este responsabilitatea de a fi un cumpărător, nu suntem responsabili pentru, putem accepta returnarea de bunuri, dar nu vom suporta costurile de transport, dacă nu ați înțeles problemă, puteți trimite e-mail la noi, vom răspunde la e-mail, vă mulțumesc!

  2.Aceste produse sunt utilizate, placa de circuit componente nu rupte,vom testa înainte de a-am trimis ,

  3. Toate produsele au fost testate înainte de expediere.Dacă produsul este defect în timpul transportului, vă rugăm să ne informați imediat după ce a primit-o.

  4: nu deschide o disputa, deoarece produsul este vechi.Avem o descriere detaliată.Dacă nu puteți accepta, te rog, nu face ordine, și pentru a evita provocând dispute inutile.Vă mulțumesc!

  5:o Parte din produs este nou și original, în cazul stocurilor avea noi stoc, va vom trimite toate produsele noi, dacă în cazul noilor stoc vândut, va vom trimite produsele vechi, dar toate produsele sunt strict testate înainte de expediere, așa că nu vă faceți griji!sper că puteți înțelege!

  6: Toate produsele au o perioada de trei luni perioada de garanție, dacă aveți orice probleme de calitate, aveți posibilitatea să contactați cu noi ,putem schimba bunuri și de întreținere, Dacă nu sunteți mulțumit, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface, fără nici o pierdere.nu vă faceți griji

  Etichete: isuzu lumina lămpii, t1 2017 calendar, q2 bobina v8 stick, q posket magic, isuzu tec module, isuzu butonul de schimbare, versiune q batman, q30 baterie caz, isuzu camion.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare