Căști Bluetooth 5.0 Conducție Osoasă Căști Wireless Sport căști Handsfree HeadsetsSupport Picătură de Transport maritim Căști Bluetooth 5.0 Conducție Osoasă Căști Wireless Sport căști Handsfree HeadsetsSupport Picătură de Transport maritim Căști Bluetooth 5.0 Conducție Osoasă Căști Wireless Sport căști Handsfree HeadsetsSupport Picătură de Transport maritim Căști Bluetooth 5.0 Conducție Osoasă Căști Wireless Sport căști Handsfree HeadsetsSupport Picătură de Transport maritim Căști Bluetooth 5.0 Conducție Osoasă Căști Wireless Sport căști Handsfree HeadsetsSupport Picătură de Transport maritim Căști Bluetooth 5.0 Conducție Osoasă Căști Wireless Sport căști Handsfree HeadsetsSupport Picătură de Transport maritim

Căști Bluetooth 5.0 Conducție Osoasă Căști Wireless Sport căști Handsfree HeadsetsSupport Picătură de Transport maritim

150.51lei 121.92lei
In stoc
i2222

Impedanța: până la 32 Ω
Max De Ieșire: 100mW
Origine: NC(de Origine)
Rezistenta: 80ΩΩ
Activă A Zgomotului De Fond: No
Buton De Control: Da
Sprijin APP: No
Căști Tampoane De Material: Silicon
Funcția: Comune Pentru Căști
Lungimea Liniei: 0Nonem
Vocalism Principiu: Conducție Osoasă
Comunicare: Wireless
Este wireless: Da
Cu Microfon: Da
Numărul De Șoferi: 2
Plug Type: NICI unul
Lista De Pachete: Cablu De Încărcare
Nume De Brand: S. Purta
Caracteristici: Cu Microfon
Răspuns În Frecvență Gama: 20 - 20000Hz
Suport Apt-x: No
Rezistent la apa: No
Driver Diametru: 10mm
Conectori: USB
Metoda De Încărcare: Baterii
Tip Wireless: Bluetooth
Suport Card De Memorie: No
Control Al Volumului: Da
Versiune Bluetooth: 5.0
Distorsiune Armonică Totală: 0.1%
Magnet Tip: Din neodim
Stil: Căști
Sensibilitatea: 42dBdB
Numărul De Model: z8s
Cupelor De Tip: Sigilat
Codecs: AAC

 • 【TEHNOLOGIE CONDUCȚIE OSOASĂ】

  Funcționează prin vibrații, sunet transmite prin pomeților la cochleas, care să evite afectarea auzului se compara cu căști obișnuite.Deschide-ear design vă ajută să stați de alertă pentru împrejurimile, pentru a evita pericolul și în același timp să se bucure de muzică.

  【ADEVĂRAT WIRELESS și BLUETOOTH V5.0】

  Cele mai recente Bluetooth V5.0 tehnologie permite GENSO căști cu adevărat fără fir să te eliberezi de cablu de mizerie.Și această tehnologie oferă mai repede de asociere, legătură stabilă și 33ft de transmisie a semnalului (nu-obstacol condiție)

  【TIMP DE ÎNCĂRCARE ȘI DE VIAȚĂ A BATERIEI】

  Fiecare parte de căști a construit în 200mAh baterie cu litiu.Încărcare completă ia 2 ore, timp de Așteptare de 10 zile și să se joace timp de aproximativ 4 ore.Potrivit pentru activități în aer liber.

  【DESIGN PENTRU SPORT】

  IP55 rezistent la apa pentru a rezista la ploaie și sudoare pentru activități în aer liber, cum ar fi jogging, ciclism, alergare, de conducere etc. Utilizarea ABS + aliaj de titan permite căști ușoare, dar mai durabile.Design Ergonomic pentru purtarea confortabil asigurați-vă că face sport în mod liber, nu vă faceți griji cu privire la care se încadrează afară.

  DE CE ACESTE CĂȘTI WIRELESS SUNT MAI POTRIVITE PENTRU SPORT ÎN AER LIBER?

  1. Spre deosebire de tradiționale de căști se va bloca dvs. de sunet din jur, mai mult sau mai puțin, așa că pot expune în pericol în timp ce rulează sau ciclism.

  2. Conducție osoasă căști funcționează prin vibrații, sunet transmite prin pomeților la cochleas, care să evite afectarea auzului se compara cu căști obișnuite.

  3. La Genso wireless căști sunt ușoare și nu vor cădea niciodată, indiferent de ce tipuri de efort fizic intens, permite de a face sport în mod liber.

  INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE:

  1. Încărcare

  Utilizarea Micro USB cablu de încărcare (inclus) pentru a încărca căști.LED-ul roșu înseamnă că e de încărcare.Când încărcarea este finalizată LED-ul roșu se va transforma în albastru.

  2. Turn on/off

  Țineți apăsat butonul power timp de 3 secunde, veți auzi vocea prompt "Putere, gata să-pereche", apăsați din nou timp de 3 secunde pentru căști va opri, prompt vocal - "Power off".

  3. Asocierea și conectarea

  În timp ce auzi vocea prompt "gata să-pereche".Activați Bluetooth în aparatul dvs. și pentru a găsi dispozitivul numit "Z8" și faceți clic pe acesta pentru a conecta căști Bluetooth.După conectat, veți auzi "Asociat".

  4. Operațiuni de bază

  Singur apăsați butonul MFB pe urechea stângă pentru a întrerupe cântece și apăsați din nou pentru a re-melodii de joc.

  Singur apăsați butonul MFB pentru a răspunde la apeluri telefonice atunci când există apelurile primite.Apăsați din nou pentru a termina apelurile.Apăsați lung (timp de 2 sec.) pentru a respinge apeluri.

  Single apăsați vol +/- pentru creștere volum sau reducere volum.

  Apăsați lung (timp de 2 sec.) vol +/- pentru a sări înainte sau înapoi melodii.

  (Mai multe instrucțiuni, vă rugăm să consultați manualul de utilizare in pachet)

  CAIETUL de sarcini:

  Timp de incarcare: 2 ore

  Vorbind de timp: 5 ore

  Muzica de timp: 4 ore

  Timp de asteptare: 240 ore

  Capacitate baterie: 200 mAh

  Gama de transmisie: 33 ft

  Etichete: magazin de căști fără fir, dinte căști de apel, bluetooth primit, handsfree, important bluetooth căști fără fir, eastin, ft conducție osoasă căști, bluetooth dispozitiv de management de cab, earphon, earmuff.

 • Recenzii (3)

  • Javarijalyn

   페어링 거리가 너무 짧음.

  • Marinka Odpi

   I didn't get the audiphones. Nincallegaron

  • Choytham

   these are not actually bone conduction headphones, they are small enclosed speakers. anyone close to you can here what you are listening to.

  Scrie o recenzie

Produse similare