STARGATE SG1 Echipa Principala Prop Uniformă Patch Seriale TV punk rock aplicatiile coase pe/ fier pe patch-uri en-Gros Transport Gratuit

STARGATE SG1 Echipa Principala Prop Uniformă Patch Seriale TV punk rock aplicatiile coase pe/ fier pe patch-uri en-Gros Transport Gratuit

321.36lei
In stoc
i2230

locul de origine: Guangdong, China (Continentală)
culoare: Ca imagine
Tip De Element: Insigna
Navele De: China

 • Dimensiune: 10 cm

  Instrucțiuni De Fier Pe: Loc de patch-uri pe oriunde de pânză direct.Se acoperă cu o pânză subțire pe patch-uri,și apoi de fier pe.Evitați să utilizați Fierul de calcat direct pe patch-uri pentru a proteja patch-uri în condiții de temperatură ridicată.Apăsați continuu de fier în jurul valorii de 40-60 de secunde și temp.Aprox 120-150(Depinde de grosimea de pânză).Muta fier de călcat,așteptați să se răcească complet.Dacă adherece nu este perfect,vă rugăm să repetați acțiunea 3) și 4).

  Termenii De Livrare

  Nici un transport de marfă beneficia obține de la cumpărător/ofertant.

  Produsele noastre sunt situate în China, putem percepe doar exact internaționale de transport taxa, Nici un impozit pe vânzări, Nici costurile de manipulare sau chiar de asigurări.Dacă aveți nevoie de transport, de asigurare, vă rugăm să ne informați înainte de a plăti.Vom alege pe cel mai ieftin si mai repede și siguranța transporturilor cale pentru tine de a economisi bani și timp.Bunurile vor fi expediate în termen de 24 de ore după ce plata a fost confirmată.

  Pentru compania de transport au o zi liberă, duminica, de plată, care a confirmat în week-end, articole, eventual, vor fi expediate luni. ( 1300g)coletul va fi navei de către EMS sau DHL și va sosi în termen de 1 săptămână.

  Toate parcelele au Pista Nr. ; Nr.și Track & Confirma link-ul va fi trimis la tine în termen de 24 ore de la expediere. 10 zile combinat cu transport maritim este OK.Ar putea combina toate elementele pe care le câștiga în termen de 10 zile într-un transport.

  În acest fel puteți salva dvs. de transport de marfă.În timp ce vă verificați pentru 10 zile articol, vă rugăm să ne informați și de a obține un combinat de factură.

  Politica de returnare schimb este acceptată în termen de 5 zile de la cumparator la primirea coletului.Dupa ce a revenit element sub primare de stare, va vom returna clientului la prețul elementului (excluzând costurile de transport la și de la).

  Să Ne contactați, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a rezolva orice probleme pot exista .

  Etichete: poarta tricou, stargat, gel de ochi patch-uri, stargate sg1, PETITFEE, colagen patch, tricou thin lizzy, Bumbac, ochi rece, tricou thin lizzy.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare