Tuya WiFi Inteligent IR Remote Controller Wireless de la Distanță cu Infraroșu control vocal Compatibil cu Alexa Google Acasă Inteligent APP de Viață Tuya WiFi Inteligent IR Remote Controller Wireless de la Distanță cu Infraroșu control vocal Compatibil cu Alexa Google Acasă Inteligent APP de Viață Tuya WiFi Inteligent IR Remote Controller Wireless de la Distanță cu Infraroșu control vocal Compatibil cu Alexa Google Acasă Inteligent APP de Viață Tuya WiFi Inteligent IR Remote Controller Wireless de la Distanță cu Infraroșu control vocal Compatibil cu Alexa Google Acasă Inteligent APP de Viață Tuya WiFi Inteligent IR Remote Controller Wireless de la Distanță cu Infraroșu control vocal Compatibil cu Alexa Google Acasă Inteligent APP de Viață Tuya WiFi Inteligent IR Remote Controller Wireless de la Distanță cu Infraroșu control vocal Compatibil cu Alexa Google Acasă Inteligent APP de Viață

Tuya WiFi Inteligent IR Remote Controller Wireless de la Distanță cu Infraroșu control vocal Compatibil cu Alexa Google Acasă Inteligent APP de Viață

56.71lei 35.15lei
In stoc
i2256

App: Tuya / SMART LIFE APP
Camera Echipat: No
Lucru TMP: 0~50℃
Starea de Asamblare: Gata-de-Go
Putere: DC 5V-1A
Distanta IR: 10m(fără perete)
Compatibilitate: Toate Compatibile
Dimensiune: 67*67*19.5 mm
Lucru HUM: ≤85% RH
Origine: NC(de Origine)
Disiparea de Energie în modul Standby: ≤0,5 W
Certificare: ROHS
IR Frecvență: 38k
Sistem Compatibil: 4.0+Android/iOS 8.0+
Wifi: 2.4 Ghz Wi-Fi
Nume De Brand: int cutie pro
IR direcție: Multi-azimut

 • Descriere:

  100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate!

  APP:tuya/smart viata

  Control IR aparate cu Tuya App Inteligent sau Inteligent App de Viață oriunde, oricand.Transformarea de bază dispozitive de acasă în dispozitive inteligente și de a face viața mai inteligent și mai convenabil.

  Acceptă 50.000 de+ IR (IR de 38KHz numai, nu RF) controlate de dispozitive, inclusiv Aer Conditionat, TV, TV Box, DVD, Audio, Video Recorder Personal, receptor și mai mult.

  Cu mare IR bază de date care acoperă 98% IR de funcții de la distanță, se poate actualiza automat în cloud.

  Compatibil cu Alexa/Echo, Google Acasa, la control vocal TV, STB, Aer Conditionat si Ventilatoare.Dispozitivul suporta numai 2,4 G WiFi.

  Învață-ți DIY telecomanda IR dacă aparatul model nu este disponibil.Opțiunea pentru programul de dispozitive de caracteristici în cazul în care anumite date cloud este indisponibil.

  Rândul său, toate de la distanță IR operatori într-o singură APLICAȚIE pe smartphone/tableta(Max.Numărul de controler de la distanță puteți copia este nelimitat).

  Tu nu va fi deranjat de o lipsă controler de la distanță, spune la revedere de la haos, și de a menține o viață lipsită de griji!

  Caietul de sarcini:

  Putere:DC 5V-1A

  Disiparea de Energie în modul Standby:≤0,5 W

  IR frecventa:38K

  IR direcție:Multi-azimut

  Distanta IR: 10m(fără perete)

  WIFI :2.4 GHz Wi-Fi

  Lucru TMP:0~50℃

  Lucru HUM:≤85% RH

  DIMENSIUNI:67*67*19.5 mm

  Sistem compatibil:Android 4.0+/iOS 8.0+

  Pachetul Inclus:

  1*WiFi-IR Telecomandă Universală

  1* Cablu USB

  1* Manual De Utilizare

  Note:

  Notă: o, Înainte de a adăuga aceste tipuri de dispozitive, vă rugăm să asigurați-vă că dispozitivele IR este aproape de aparatul fără nimic între amândoi.

  b, Infrarosu distanta maxima: 10 m(fără perete)

  Etichete: tuya lampa de la distanță, comutator tuya, led rf, acasă inteligent, infraroșu tuya, asistent vocal siri, ușa tuya inteligent, uzura acasă, homekit comutator, moeshouse comutator.

 • Recenzii (1)

  Scrie o recenzie

Produse similare