Robinet baie Bucatarie Durabile 360° Montat Bara Chiuveta Singur Robinet de Apă Rece puternic și robust Utilizarea Acasă Robinet baie Bucatarie Durabile 360° Montat Bara Chiuveta Singur Robinet de Apă Rece puternic și robust Utilizarea Acasă Robinet baie Bucatarie Durabile 360° Montat Bara Chiuveta Singur Robinet de Apă Rece puternic și robust Utilizarea Acasă Robinet baie Bucatarie Durabile 360° Montat Bara Chiuveta Singur Robinet de Apă Rece puternic și robust Utilizarea Acasă Robinet baie Bucatarie Durabile 360° Montat Bara Chiuveta Singur Robinet de Apă Rece puternic și robust Utilizarea Acasă Robinet baie Bucatarie Durabile 360° Montat Bara Chiuveta Singur Robinet de Apă Rece puternic și robust Utilizarea Acasă

Robinet baie Bucatarie Durabile 360° Montat Bara Chiuveta Singur Robinet de Apă Rece puternic și robust Utilizarea Acasă

26.89lei 19.36lei
In stoc
i2317

Type3: bucatarie apa de la robinet cap
type1: robinet de bucătărie
Material: Alte
Type2: robinet de bucatarie alb
Origine: NC(de Origine)

 • caracteristici produs:

  1. Robinetul se poate roti la 360 de grade este deosebit de potrivit pentru utilizarea de bucătărie, de economisire o mulțime de spațiu.

  2. Design dintr-o bucata, de înaltă calitate aliaj de zinc suprafață cromat tratament, netedă și strălucitoare, puternice și durabile.

  3. Robinet capac, care catifeleaza debitul de apă poate face fluxul de apă mai stabil și mai moale, fără a se preocupa de stropire atunci când spălat.

  4. Acest robinet este foarte ușor de instalat, și 4/8 inch alamă interfață este potrivit pentru majoritatea conductelor de aprovizionare cu apă.Puteți instala cu ușurință în 3-5 minute.

  5. Acest robinet este un single-gaura de design, astfel încât doar un singur temperatura apei poate fi selectat pentru instalare.

  Parametrii de produse:

  Material: cupru, aliaj de zinc

  Dimensiune Produs:

  Înălțime totală: aproximativ 32cm

  Lățime: aproximativ 16 cm

  Diametru: aproximativ 2,2 cm

  Lungime mâner: aproximativ 7.5 cm

  Greutate produs: despre 245g

  Dimensiune ambalare: aproximativ 32*17*5 cm

  Greutate pachet: aproximativ 260g

  Produs de culoare: argint

  lista de ambalare:

  1*robinet

  Etichete: electrice de apă de la robinet, apă caldă la robinet, baie de apă rece robinet, apă rece robinet chiuveta, economice apa de la robinet, împinge apa de la robinet, plută apa de la robinet, moen apă rece robinet, verde de apă de la robinet, metal apă de la robinet.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare