60ML de Reparare Deep Purple Masca de Par 100ML Parul Mov Sampon par ulei de argan ulei de nucă de cocos ulei maroc păr produse de tratament cu keratina 60ML de Reparare Deep Purple Masca de Par 100ML Parul Mov Sampon par ulei de argan ulei de nucă de cocos ulei maroc păr produse de tratament cu keratina 60ML de Reparare Deep Purple Masca de Par 100ML Parul Mov Sampon par ulei de argan ulei de nucă de cocos ulei maroc păr produse de tratament cu keratina 60ML de Reparare Deep Purple Masca de Par 100ML Parul Mov Sampon par ulei de argan ulei de nucă de cocos ulei maroc păr produse de tratament cu keratina 60ML de Reparare Deep Purple Masca de Par 100ML Parul Mov Sampon par ulei de argan ulei de nucă de cocos ulei maroc păr produse de tratament cu keratina 60ML de Reparare Deep Purple Masca de Par 100ML Parul Mov Sampon par ulei de argan ulei de nucă de cocos ulei maroc păr produse de tratament cu keratina

60ML de Reparare Deep Purple Masca de Par 100ML Parul Mov Sampon par ulei de argan ulei de nucă de cocos ulei maroc păr produse de tratament cu keratina

24.49lei 16.39lei
In stoc
i2367

Cantitatea: 1
Origine: NC(de Origine)
Ingredient: masca de par
Numărul De Model: masca de par
NET WT: 60/100ml

 • 60ML de Reparare Deep Purple Masca de Par 100ML Parul Mov Sampon par ulei de argan ulei de nucă de cocos ulei maroc păr produse de tratament cu keratina

  Caracteristici: 1. Utilizarea avansată tehnologie moleculară, tehnologia de procesare, meticulos pătrunde adânc în rădăcinile, forma și consolida foliculii de par, și proiectat cu atenție acest masca de par.Reparații fragil, deteriorat si tratat chimic părul pentru a restabili un aspect sănătos.

  2. Supliment de nutriție păr, protejează epiderma, și de a spori starea generala de sanatate a parului.

  3. Consolidarea corecție de păr și pentru a preveni despicarea varfurilor, face parul mai ușor de gestionat și de reparații, face super-moale, plin de vitalitate si luciu incredibil.

  4. A promova în continuare permanentă creștere naturală și luciu.

  5. Hidrateaza, reface parul uscat, pentru a îmbunătăți păr flexibilitate și elasticitate.

  Caietul de sarcini:

  Conținut Net de masca de par: 60ml

  Conținut Net de sampon: 100ml

  Eficacitatea: repara parul deteriorat, face părul moale și netedă

  Principiu:

  Intens deep purple masca de par, sampon, împotriva galben pigment în păr, astfel încât pentru a elimina pigment galben, și în cele din urmă face părul să pară platinum/argintiu/gri.

  Cum să utilizați:

  1. Dupa samponare, ștergeți până când nu picură, și se aplică masca de par uniform. (Pentru parul lung, vă recomandăm amestecarea cu apă caldă).

  2. Utilizați pieptene pe deplin pieptene părul pentru a face balsamul uniform distribuite.

  3. Stai timp de 3-5 minute și apoi se spală off.Dacă doriți mai puternic îngălbenirea efect, este recomandat să spălați după 10 minute.

  Lista De Ambalare:

  Masca De Par*1

  Sampon*1

  Sugestie:

  Violet sampon funcționează mai bine cu masca de par.Purtați mănuși atunci când se aplică masca de par.Nu se aplică cu mâinile goale direct.

  Etichete: sampon, papuci de casă deep purple, keratina parului masca, ulei de argan sampon, suprem cresterea parului, nucă de cocos ulei de păr, pentru ulei de păr, argan maroc ulei, keratina, deep purple masca.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare