Sală de fitness Decalcomanii de Perete Cum picturi Murale Sunt Eficiente pentru SPORT - Semne de Perete Decor Acasă Autocolante de Perete de Vinil Detașabil DK-227 Sală de fitness Decalcomanii de Perete Cum picturi Murale Sunt Eficiente pentru SPORT - Semne de Perete Decor Acasă Autocolante de Perete de Vinil Detașabil DK-227 Sală de fitness Decalcomanii de Perete Cum picturi Murale Sunt Eficiente pentru SPORT - Semne de Perete Decor Acasă Autocolante de Perete de Vinil Detașabil DK-227 Sală de fitness Decalcomanii de Perete Cum picturi Murale Sunt Eficiente pentru SPORT - Semne de Perete Decor Acasă Autocolante de Perete de Vinil Detașabil DK-227 Sală de fitness Decalcomanii de Perete Cum picturi Murale Sunt Eficiente pentru SPORT - Semne de Perete Decor Acasă Autocolante de Perete de Vinil Detașabil DK-227 Sală de fitness Decalcomanii de Perete Cum picturi Murale Sunt Eficiente pentru SPORT - Semne de Perete Decor Acasă Autocolante de Perete de Vinil Detașabil DK-227

Sală de fitness Decalcomanii de Perete Cum picturi Murale Sunt Eficiente pentru SPORT - Semne de Perete Decor Acasă Autocolante de Perete de Vinil Detașabil DK-227

36.53lei 26.32lei
In stoc
i238

Culori: Culori Disponibile
Nume De Brand: HDJWU
Tema: model
Clasificarea: Fereastra Autocolante
Material: PVC
Personalizate: Disponibil
Caracteristici: Die-decupare
Caietul de sarcini: Single-piece Package
model: Avionul De Perete Autocolant
Scenarii: PERETE
Detașabil: Da
Rezistent la apa: Da
Stil: Modern

 • Despre Dimensiunea:

  DIMENSIUNI:

  S: 42X54CM

  M:57X74CM

  L:80X103CM

  XL:110X142CM

  ai putea contactați serviciul clienți care se confruntă ai nevoie, Dacă nu lăsați un mesaj, vă vom trimite unul la voi.acceptăm să ne personalizat marimea ta , nu ezitați să ne contactați !

  Despre anunțuri:

  ✓ Nostru decalcomanii sunt mor cut — imprimate, astfel încât acestea să nu conțină un fundal (clar sau altfel).Perete sau suprafata pe care se aplica eticheta pentru a va fi fundalul.

  ✓ Imagine nu poate reflecta adevărata dimensiune.Este Digital exemplu pentru a arăta scop.Pentru a face decal potrivi spațiu de 100%, trebuie să vă măsurați spațiul

  ✓ Vom folosi de înaltă calitate mat de vinil, care pare a fi vopsea odată aplicat pe perete și non-toxice , protecția mediului.

  ✓ Nostru decalcomanii va adera la aproape orice suprafata neteda cum ar fi de perete , sticla , plastic , lemn etc. și ușor texturate pereți.

  ✓ Perete Decalcomanii de Vinil sunt ușor de îndepărtat cu toate acestea, NU sunt reutilizabile.

  ✓ Decal culorile pot varia ușor de la culorile de pe ecranul computerului

  ✓ vrem să fie complet mulțumit cu achiziția dvs.!Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit,pls contactati-ne în primul rând, vom face o soluție bună.

  Despre culori:

  pls alege culoarea direct din culoare opțională , dar dacă acolo nu culoare vrei pls amintiți-vă pentru a revizui graficul de culori , avem mai multe culori disponibile , astfel încât să puteți roz unul care vă place cel mai mult , și atunci lasati-ne un mesaj despre culoare, dacă aveți nevoie pentru a !

  Despre Cum să aibă notă:

  în timpul confirma pagină după achiziționarea , au o casetă de mesaj pentru a scrie o notă pentru vânzător , puteți scrie "culoare" și "nume Personalizat"( doar pentru nume personalizat decal)".

  Dacă uitați să scrie apoi puteți "contacteaza vanzatorul"

  Au o imagine eșantion de referință pentru dumneavoastră!

  Etichete: retro sport decor, decoratiuni sala, sală de vinil, sală de fitness autocolant, bara fitness perete, autocolant de perete, decal perete, femeile starwars autocolante, sală de fitness autocolant de perete, steaua wara autocolante.

 • Recenzii (0)

  Scrie o recenzie

Produse similare