Pahar de vin Rack - Sub Cabinet de Pahare de Vin de Sticlă Suport pentru Ochelari Cuier de Metal Organizator de Bar, Bucătărie Aur Pahar de vin Rack - Sub Cabinet de Pahare de Vin de Sticlă Suport pentru Ochelari Cuier de Metal Organizator de Bar, Bucătărie Aur Pahar de vin Rack - Sub Cabinet de Pahare de Vin de Sticlă Suport pentru Ochelari Cuier de Metal Organizator de Bar, Bucătărie Aur Pahar de vin Rack - Sub Cabinet de Pahare de Vin de Sticlă Suport pentru Ochelari Cuier de Metal Organizator de Bar, Bucătărie Aur Pahar de vin Rack - Sub Cabinet de Pahare de Vin de Sticlă Suport pentru Ochelari Cuier de Metal Organizator de Bar, Bucătărie Aur Pahar de vin Rack - Sub Cabinet de Pahare de Vin de Sticlă Suport pentru Ochelari Cuier de Metal Organizator de Bar, Bucătărie Aur

Pahar de vin Rack - Sub Cabinet de Pahare de Vin de Sticlă Suport pentru Ochelari Cuier de Metal Organizator de Bar, Bucătărie Aur

77.29lei
In stoc
i2425

Numărul De Model: 1 pachet de 3 randuri
Instalare: Auto-conținute
Tip De Metal: Fier
Material: Metal
Stil: Minimalist Modern
Tip: Mobilier Bar
Aspectul: Modern
Uz General: Mobilier Comercial
Pliat: No
Iluminat: No
Origine: NC(de Origine)
Utilizare Specifică: set de bar
Utilizare: Acasă

 • Simt un pic supărătoare și incomod, atunci când sunt de curățare sticla din dulap?- E frică de faptul că sticla va fi bătut în jos și a rupt?Deșeuri de mult spațiu în dulap ca stocare de pahare de vin?Ai nevoie de un pahar de vin rack cadrul cabinetului de acum!

  Economie De Spațiu

  Vă oferim un elegant și modern stil de bucătărie, cabinet sau mini-bar.Face cele mai multe de spațiu nefolosit pentru a stoca dvs. de pahare de vin frumos, ocupă puțin spațiu.Nu mai trebuie să vă faceți griji despre sticla fiind scos accidental.

  Usor de instalat

  Nu este nevoie pentru a merge la magazinul de hardware, vine cu hardware-ul de montare, nr avans de foraj avans este necesar, doar câteva minute pentru a finaliza instalarea.Monta acest picior raft la partea inferioară a cabinetului dumneavoastră, ține de sticlă bine organizat.Ușor de utilizat și paharul tău va fi în siguranță.

  Design Modern

  Design simplu modern de sub cabinetul pahar de vin rack este potrivit pentru o varietate de scene, puteți decora bucatarie, bar sau afișa pahare de sticlă

  Caietul de sarcini

  Dimensiuni: 11.8×9×2.36 inch (30 x 22.5×6 cm) Material: Lemn Masiv De Fier Culoare: Aur Pachetul inclus: 1 x pahar de Vin rack 4 × Șuruburi 1 × Instrucțiuni

  Etichete: suport vin câine, cutie organizator machiaj, hecare organizator de baie, bucătărie, lenjerie de stocare, plastic papuci de casă cuier, rack de vin, mobilier dormitor, ika de stocare, instrument de bucatarie, escurreplatos cocina.

 • Recenzii (3)

  • A Pugachyov

   Great buy. Easy to install, seems solid, and I was able to fit more glasses than expected (3 per row). Glasses are stable and it looks great over my bar area. Also a huge gain of space in my kitchen cabinets.

  • Dunhill Blue

   Pro's: Holds 6 glasses comfortably. Very easy to install. Cons (not really even a CON but whatevs): I have 8 glasses and will need to get another so they don't touch and tilt to the sides Highly recommend. My girlfriend thinks we're fancy AF now.

  • Cricketcrazybrit

   It was easy to install and fit right inside one of my cabinets. Wouldn't fit under the cabinets due to a lip in the cabinet structure. You'll need a flat surface. But other than this this is really doing the job for 6 wine glasses.

  Scrie o recenzie

Produse similare